''ZATO SAM IZABRAO OLIMPIJAKOS'' Vildoza otkrio zbog čega je prešao iz Panatinaikosa u pirejske crveno-bele

Filip Milošević

05. 07. 2024. u 18:53

Kostas Slukas je prošle sezone prešao iz Olimpijakosa i Panatinaikosa i izazvao ogroman ''bum'' u grčkoj košarci, a sada su crveno-beli iz Pireja vratili ''milo za drago'' zelenima, pošto je Luka Vildoza obukao pošao u kontra smeru od legende grčke košarke.

ЗАТО САМ ИЗАБРАО ОЛИМПИЈАКОС Вилдоза открио због чега је прешао из Панатинаикоса у пирејске црвено-беле

Foto: Evroliga

Luka Vildoza je ovog leta prešao iz redove Panatinaikosa u Olimpijakos, što se ne viđa toliko često pošto su to dva najveća rivala u Grčkoj.

– Ne znam koliko je igrača nosilo oba dresa, ali po mom iskustvu, osećaj je poseban. Dva izuzetna i istorijska kluba u Evropi želeli su da budem deo tima i to je zaista posebno. Prošle godine, bio sam srećan potpisati za Panatinaikos, a sada sam još srećniji što pripadam Olimpijakosu - rekao je on.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Potom je i obrazložio odluku da ode u drugi atinski klub.

–Ne mogu reći da je to bila teška ili laka odluka. Znam da prošle godine nisam dobio priliku koju sam želeo. Povredio sam se, i kada sam se vratio, nisam dobio šansu da igram koliko sam očekivao, ni šta su drugi očekivali. Najbolje što sam mogao uraditi da to popravim, je da odem. Bilo je ponuda drugih timova, a da budem iskren, kada osetite slast pobede, želite da se vratite. Znam da Olimpijakos cilja osvajanje Evrolige, što i ja želim. Hoću da pobeđujem i pre svega pokažem sebi da se mogu pronaći na terenu. Želim svima pokazati da nema više Luke od prošle godine - zaključio je Vildoza.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovog leta pravac na Kipar!