MONEKE U PARTIZANU? Može, ali pod ovim uslovom

Novosti online

01. 07. 2024. u 14:28

Navijači Partizana čitavog leta u redove svog voljenog tima prizivaju dolazak Čime Monekea. Ipak, konkretnijih informacija osim da se Partizan raspitivao nije bilo.

МОНЕКЕ У ПАРТИЗАНУ? Може, али под овим условом

EPA

Na osnovu onoga što pišu španski mediji, Čima ima klauzulu u ugovoru tešku 1,5 miliona evra, što je u ovom momentu puno za Partizan.

– Kodi i Moneke imaju ugovore i za sledeću sezonu. Ali, kao i u svim ugovorima, postoje izlazne klauzule i druge situacije. Volelo bismo da nastavimo saradnju sa njima, nalazimo se u periodu razgovora i pregovora sa njima. To mora da bude nečujni rad, ali smo veoma ambiciozni – reči su Filiksa Fernandeza, koji je generalni menadžer Baskonije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL NA EURO 2024: Heroj Turske uradio na terenu ono što nikako ne sme! Ovo je gore od albanskog orla, UEFA pokrenula hitnu istragu