GORI HUMSKA! Partizan naciljao strašno pojačanje

Novosti online

27. 06. 2024. u 13:51

POTPUNA rekonstrukcija crno-belog tima je počela

ГОРИ ХУМСКА! Партизан нациљао страшно појачање

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Partizan se aktivno priprema za narednu sezonu, a najnovije vesti govore da bi u njihove redove uskoro mogao da stigne Sterling Braun, najbolji igrač Albe iz Berlina u prethodnoj sezoni.

Prema informacijama Mocart sporta, pregovori između Partizana i Sterlinga već neko vreme traju i sve ukazuje na to da će ovaj američki internacionalac uskoro obući crno-beli dres.

Braun je prošlu sezonu proveo u Albi iz Berlina gde je bio jedan od najsjajnijih igrača, uprkos teškoj sezoni kluba koji je završio na poslednjem mestu tabele Evrolige. 

FOTO: M. Vukadinović

 

Prosečno je beležio 11,2 poena, 3,3 skoka i 2,4 asistencije po meču, demonstrirajući svoju sposobnost da dominira na parketu.

Pre dolaska u Evropu, Braun je imao iskustvo u NBA ligi igrajući za timove poput Milvokija, Hjustona, Dalasa i Los Anđeles lejkersa, gde je sticao dragoceno iskustvo i razvijao svoju košarkašku karijeru.

Pored Sterlinga Brauna, Partizan je takođe u pregovorima za angažman Marija Nakića i Arijana Lakića, dok se spominje interesovanje za Ajzaka Bongu, što ukazuje na ambiciozne planove kluba iz Humske za narednu sezonu.

BONUS VIDEO "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NAŠ GLUMAC O NESTANKU ĆERKE: Ko zna kako bi se završilo - devojčica joj je odvukla pažnju pre mog dolaska