OBRT! Nikola Topić sledeće sezone neće igrati za Oklahomu

Novosti online

27. 06. 2024. u 10:52

Košarkaški klub Oklahoma izabrao je noćas igrača Crvene zvezde Nikolu Topića kao 12. pika na draftu NBA lige u Njujorku.

ОБРТ! Никола Топић следеће сезоне неће играти за Оклахому

Foto: AP

Sem Presti, generalni menadžer Tandera, govorio je na konferenciji za medije posle NBA drafta na kom je njegov tim birao Srbina.

- Dosta smo vremena proveli pričajući sa Vasom o ovom igraču. Vasa je imao sličnu povredu u ranoj fazi karijere. Mislim da svi znaju šta mislimo o Miciću, on ima sjajan košarkaški um. Kada imate nekoga ko ga poznaje kao Micić, to pomaže.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Topić je bio projektovan u top 5 pre povrede kolena, te je Presti zadovoljan što je uspeo da dobije igrača takvog kvaliteta sa značajno niže pozicije.

- Uzbuđeni smo zbog Nikole. Bila je to jedinstvena situacija u kojoj smo došli do toga da dovedemo igrača takvog kalibra. Uzbuđeni smo što ćemo ga dovesti u našu organizaciju - poručio je Presti i dodao da se radi o veoma zrelom igraču u odnosu na godine:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Mislim da ne možete nikada imati dovoljno igrača koji mogu da donose odluke na terenu. Kada to spojite sa veličinom, to povećava šanse da je takva odluka bila dobra.

Ne brine ga povreda ligamenata kolena koju je Topić nedavno pretrpeo, ali zbog nje smatra da verovatno neće igrati naredne sezone.

- Naša očekivanja su da on verovatno neće igrati sledeće sezone - zaključio je Presti.

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu