NE, SAMO TO - NE! Miloš Teodosić umalo razočarao navijače Zvezde

Novosti online

24. 06. 2024. u 13:20

MILOŠ Teodosić i Janis Sferopulos, ljubav koja se rodila još pre deceniju i po u Atini, kada je Grk bio pomoćni trener u Olimpijakosu, trajaće još bar godinu dana, na radost navijača Zvezde.

НЕ, САМО ТО - НЕ! Милош Теодосић умало разочарао навијаче Звезде

Foto M. Vukadinović

Janis je ubedio Miloša da odigra još jednu sezonu, što je otkrio grčkim medijima, koje je najviše zanimala hit fotografija na kojoj Teodosić pali cigaretu Sferopulosu. 

- A-ha-ha. Bilo je to posle pobede u ABA ligi protiv Partizana. Ne pušim, naravno. Onda sam rekao Milošu: "Hajde, daj mi cigaretu sad kad smo dobili!" I fotografija je izašla. Ovaj trenutak objašnjava sve. Ne cigareta, već odnos koji imate sa vašim igračem. Teodosić je mnogo iskusniji nego kad je bio u Olimpijakosu. Mnogo je zreliji. Nema istu svežinu, ali ima iskustvo. Osećam se veoma srećnim što ga ponovo treniram, ovog puta kao glavni trener. Znamo se odlično iz Olimpijakosa i CSKA. Miloš je razmišljao da li da igra ili ne ove godine... Da li da nastavi još godinu dana ili da se povuče. Onda sam ga uhvatio i rekao: "Prestaćeš da igraš tek kada odem iz Zvezde! On je vodeća ličnost - rekao je Sferopulos za Gazetu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Sferopulos je bio godinu i po dana van košarke pre dolaska u Beograd.

- Tih 18 meseci koliko sam se klonio klupe bio je period koji mi je pomogao da se odmorim i pre svega da sagledam stvari spolja. Morate pustiti svom umu da diše kako biste mogli mirnije da vidite stvari. U svakom slučaju, morate biti spremni kada se ukaže sledeća prilika. Što se toga tiče, nisam se dvoumio kada je došao predlog Crvene zvezde. Ljudi iz kluba su mi pristupili veoma profesionalno. Bio je veliki izazov preuzeti ovaj klub. Sada želimo da nadgradimo ovu sezonu i da budemo još bolji u budućnosti. Postoji apetit i entuzijazam.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Tanjug

 

Sezona je bila berićetna, ali želi iskorak u Evropi.

- Crvena zvezda je tim sa velikom bazom navijača, gladan uspeha i želi da uspe u Evropi. Dakle, pokušaću da dovedem Crvenu zvezdu još dalje u Evroligi. Ne u poređenju sa prošlom sezonom koja je bila jedna od najlošijih, nego u poređenju sa prethodnim godinama. Želimo da uradimo nešto zaista veliko. Za mene je to primarni cilj. Da predstavim veoma konkurentan tim koji će se boriti za pobedu na svakom terenu.

Od Ajzee Kenana i ostalih pojačanja se očekuje da donesu neophodan kvalitet ovom timu.

- U prvoj godini želimo da izgradimo tim koji će se ponovo oslanjati na srpske igrače. Zadržali smo Gedraitisa, Bolomboja i Dos Santosa. Mislim da će ova baza igrača uz neke momke koji imaju iskustvo iz plej-ofa i fajnal-fora pomoći Zvezdi da se izjednači sa konkurencijom u Evroligi. Što se tiče Ajzee Kenana, samo očekujem da pruži timu ono što može. Svi znamo da se radi o jako dobrom šuteru koji, ako nađe ritam, može da 'ubije' svakog protivnika. On je igrač koji se žestoko bori u odbrani, ima jaku ličnost i voli ga svlačionica. Sve u svemu, ceo paket koji Ajzea nosi je veoma obećavajući za nas. Samo želim da bude ono što jeste. Ništa više od toga - rekao je Sferopulos.

BONUS VIDEO Pešić: u kontaktu smo sa igračima, bavite se samo Nikolom, to je vaš problem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama