JANAKOPULOS ŽESTOKO KAŽNJEN: Osam meseci zabrane dolaska na utakmice grčkog prvenstva i ''udarac'' po džepu za vlasnika Panatinaikosa

Filip Milošević

19. 06. 2024. u 22:09

Vlasnik Košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos suspendovan je na osam meseci odlukom grčkog sportskog suda koja je doneta danas.

ЈАНАКОПУЛОС ЖЕСТОКО КАЖЊЕН: Осам месеци забране доласка на утакмице грчког првенства и ударац по џепу за власника Панатинаикоса

Foto: Printskrin

Kako stoji u saopštenju suda, vlasniku prvaka Evrope i Grčke zabranjuje se prisustvo na utakmicama grčkog prvenstva, a moraće da plati finansijsku kaznu u iznosu od 35 hiljada evra zbog "poteza i izjava koje unižavaju ugled sporta i događale su se pre, tokom i posle utakmica".

Pored Janakopulosa, novčanu kaznu moraće da plati i Panatinaikos i to u iznosu od 50.000 evra, zbog istih razloga. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Janakopulos je kažnjen zbog dešavanja na petoj, odlučujućoj utakmici finala plej-ofa grčkog prvenstva, u kojoj je Panatinaikos pobedio večitog rivala Olimpijakos i osvojii titulu. Vlasnik kluba je bio prisutan na toj utakmici, uprkos tome što mu je već bila uručena suspenzija u trajanju od tri meseca, mada se on odmah žalio na tu odluku.

Janakopulos je kažnjen i jer se sudijama obraćao tokom utakmice u više navrata i vikao na njih dok su išli prema svlačionici po završetku utakmice.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi izašao na trening Srbije nakon meča sa Engleskom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD