E, OVAKO... Dejan Bodiroga otkrio kako stoje stvari sa Zvezdom i Partizanom u Evroligi

Novosti online

30. 05. 2024. u 09:36

DA li će Crvena zvezda i Partizan igrati Evroligu naredne sezone? Pitanje koje zanima sve ljubitelje košarke u Srbiji, a odgovor zna, ali još uvek ga ljubomorno čuva za sebe, jedan od najvećih koji je ikada igrao košarku na našim prostorima - Dejan Bodiroga.

Е, ОВАКО... Дејан Бодирога открио како стоје ствари са Звездом и Партизаном у Евролиги

Foto: A.Stevanović

Prvi čovek Evrolige, bio je gost TV Nova posle održanog fajnal-fora u Berlinu, gde je ponovo pričao o večitim rivalima. 

- Specijalna pozivnica će biti dodeljena u narednih mesec dana. Srbija i ceo region su veoma važni, oba kluba imaju veliku šansu da zaigraju u Evroligi. Mislim da će promena sistema biti kada Evroliga bude donela strategiju za period od 10 ili 20 godina i mislim da ćemo već tokom sledeće sezone da donesemo odluku da damo klubovima licence na tri do pet godina, rekao je prvi čovek Evrolige i potom dodao:

- Što se tiče oba srpska kluba, imali su bolju sezonu nego prošlu, ali svi prepoznaju ambijent koji se pravi u Beogradu. Oba srpska kluba imaju perspektivu na duge staze u Evroligi. Mi vidimo da mnogi ljudi iz inostranstva dolaze da gledaju utakmice Partizana i Zvezde u Evroligi i mislim da je to najbolja atmosfera u Evropi.

Potom se osvrnuo i na šanse da Arena ponovo bude domaćin fajnal-for turnira.

- Prvo, treba reći da je Beograd bio sjajan domaćin u dva navrata. U skorijoj budućnosti ima velike šanse da bude domaćin. Gledaju se razni parametri, poput dvorane, kapacitet i ostali sadržaji koji su potrebni. Beograd je pokazao da je odličan domaćin. Evroliga svake godine ima veliki broj prijava. U konkurenciji za sledeću godinu su Abu Dabi, Barselona i Beograd i u narednih mesec dana će biti odluka, rekao je Bodiroga.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE – Karavan „Budi hrabra, pregledaj se“ stigao u Zaječar