MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2024. u 12:11

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

МИЛАН ГУРОВИЋ ИЗБАЧЕН ИЗ СРПСКЕ КОШАРКЕ! Епилог невиђеног скандала на јуниорском мечу (ВИДЕО)

Foto: N. Paraušić

Treneru Reala Milanu Guroviću izrečena je vremenska zabrana vođenja ekipa u trajanju od šest meseci, kao i novčana kazna u iznosu od 250.000 dinara. Klub domaćin, Real, kažnjen je zbog slabe organizacije utakmice. Kazne su uključivale novčane iznose od 30.000 dinara zbog nedovoljnog broja redara, 70.000 dinara zbog nedostavljanja potvrde o prijavi utakmice nadležnom MUP-u, i 100.000 dinara na osnovu Disciplinskog pravilnika KSS. Takođe, klub je kažnjen zbog ulaska navijača na teren pre potpisivanja zapisnika.

Trojica igrača Reala, Vukman Gurović, Simon Majok i Tadija Stevanović, takođe su kažnjena. Vukman Gurović dobio je zabranu igranja tri meseca i novčanu kaznu od 18.000 dinara, Simon Majok četiri meseca neigranja i 30.000 dinara, a Tadija Stevanović takođe je kažnjen zabranom igranja tri meseca i novčanom kaznom od 18.000 dinara.

Sankcionisani igrači Vizure su Strahinja Bogdanović, Đorđe Antić i Nikola Vasić. Strahinja Bogdanović dobio je suspenziju od dva meseca i novčanu kaznu od 18.000 dinara, Đorđe Antić suspendovan je na tri meseca uz novčanu kaznu od 18.000 dinara, dok je Nikola Vasić takođe kažnjen suspenzijom od tri meseca i novčanom kaznom od 24.000 dinara.

BONUS VIDEO: ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?