"NEMAM ODGOVOR NA TO PITANJE!" Željko Obradović posle Partizanovog poraza od Zvezde

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 01. 2024. u 22:47

KOŠARKAŠI Crvene zvezde su nakon Fenerbahčea u Istanbulu pobedili Partizan u Beogradskoj areni, a trener gostiju Željko Obradović nakon meča izneo je utiske o duelu bez dlake na jeziku.

НЕМАМ ОДГОВОР НА ТО ПИТАЊЕ! Жељкo Обрадовић после Партизановог пораза од Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Na početku konferencije za medije Obradović je čestitao rivalu.

- Zvezda je igrala bolje i zaslužili su pobedu. Od prvog do  poslednjeg sekunda bili su bolji i zaslužili trijumf, počeo je Obradović.

Konstatovali su novinari da je Partizan verovatno odigrao najgore prvo poluvreme ove sezone, a sa time se složio i Obradović.

- Verovatno najgore prvo poluvreme.

Upitan je trener crno-belih i da objasni neke od nerezonskih poteza svojih košarkaša.

- Nemam odgovor na to pitanje.

Fredi Gilespi odigrao je sjajan meč, ali Obradović smatra da zasluge za njegov učinak idu igračima na spoljnim pozicijama.

- Gilespi je... Profitirao na tome što igra sa saigračima koji razumeju košarku. Pričam o spoljnim igračima. I to što je uradio je isključivo zasluga Nemanje Nedovića, Miloša Teodosića, Jaga dos Santosa i Adama Hange, tako da to nema mnogo veze sa njim.

Konstatovali su novinari da je Obradović prvi put gost u punoj Areni, te je upitan da li je to imalo uticaj na igru Partizana.

- Ne zanima me previše atmosfera niti se bavim time. navijači Zvezde vole svoj klub i to je za poštovanje, da li je to uticalo na moje igrače, ne znam, pretpostavljam da atmosfera ima malo veze i sa time.

Govorio je i o lošoj organizaciji igre.

- Ako ekipa koja je kao Partizan, koji igra dve godine u Evroligi, dobio Zvezdu dva puta, ako evroligaška ekipa ima devet izgubljenih lopti a dve asistencije u poluvremenu dovoljno je da svakome bude jasno o čemu se radi, ne znam da li sam bio jasan, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?