OVO NIKAKO NIJE DOBRO PO PARTIZAN: Nakon Avramovića, Trifunovića i Kaminskog još dva košarkaša se povredila!

Novosti online

11. 12. 2023. u 22:49

Željko Obradović na konferenciji za medije nakon utakmice u kojoj je Partizan slavio protiv Studentskog centra (89:76) izneo je ne tako lepe vesti po ljubitelje košarke i crno-belih boja.

ОВО НИКАКО НИЈЕ ДОБРО ПО ПАРТИЗАН: Након Аврамовића, Трифуновића и Каминског још два кошаркаша се повредила!

KK Partizan/Tviter

- Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob. Ne možemo u ovom trenutku više da znamo više, ali ima bolove - rekao je Željko Obradović posle utakmice i dodao:

- Isto i Smailagić, on je pred kraj utakmice tražio izmenu jer ga boli glava. Videćemo kako će to da izgleda noćas i sutra.

Kada bi Frenk Kaminski mogao da se vrati?

- Ne verujem da će moći da putuje u Kaunas. Videćemo kako će to posle da izgleda, ali deluje da bi mogao da se priključi ekipi tek sledeće sedmice.

O utakmici i protivniku.

- Otvorili smo utakmicu jako dobro, igrali odlično, a onda smo u trećoj četvrtini bili nešto slabiji. Podelili smo minutažu, Studentski centar se uvek bori, to je bio slučaj i sada. Čestitam im na borbi i svemu što su uradili. Želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji su došli na utakmicu, posebno mladom naraštaju, veoma smo ponosni što pravimo nove navijače i što ta deca uživa dok gleda košarkaše Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?