ZVEZDAŠI NISU MOGLI DA ČUJU LOŠIJE VESTI: Fakundo Kampaco ne ide u Real, već...

Novosti online

25. 04. 2023. u 22:22

GOTOVO da ne prođe dan da javnost ne seli Fakunda Kampaca ne seli iz Beograda. Iako Argentinac ima ugovor sa crveno-belima i narednu sezonu, njegove dobre partije očarale su najveće košarkaške klubove Evrope.

ЗВЕЗДАШИ НИСУ МОГЛИ ДА ЧУЈУ ЛОШИЈЕ ВЕСТИ: Факундо Кампацо не иде у Реал, већ...

FOTO: KK Crvena zvezda/Tviter

Grčka "Gazeta" tvrdi da je za njegovo angažovanje zainteresovan Panatinaikos. Grčki velikan nedavno je na klupu doveo Ergina Atamana, a izvenso je da tim ove godine očekuje renoviranje.

Navodi se da je Argentinac prva želja turskog trenera.

- Panatinaikos je žustro ušao u igru ​​oko kupovine Kampaca i pre nekoliko dana igraču je dostavio vrlo primamljivu ponudu kojom pokriva dug Argentinca prema Realu na rok od tri godine. Ovaj predlog iznosi 2.5 miliona evra godišnje, a sam Kampaco ga „ispituje“, ali ne žuri sa odgovorom sve dok ne posluša i Madriđane, U Atini su svesni da je Argentinac definitivno franšizni igrač koji može da promeni ekipu, kako na takmičarskoj tako i na komercijalnom nivou (uključujući prodaju sezonskih ulaznica). Ipak, Kampacovo ‘da’ ne ide na ruku ‘zelenima’. Koliko god da ga žele. Da je bilo po njihovom, vrlo je verovatno da bi stvar bila neformalno završena pozitivnim ishodom, piše grčka „Gazeta“.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?