KATALONCI UŽIVALI U BEOGRADU: "Pešić odličan trener, Bodirogu volimo, a Sašu Đorđevića ne..."

A. I./V.F.

21. 05. 2022. u 14:07

KOŠARKAŠI Barselone poraženi su od Real Madrida u evroligaškom el klasiku, a u meču za treće mesto igrali su protiv Olimpijakosa.

КАТАЛОНЦИ УЖИВАЛИ У БЕОГРАДУ: Пешић одличан тренер, Бодирогу волимо, а Сашу Ђорђевића не...

Foto: Printskrin/Twitter/@kosovanfooty_EN

Navijači tima iz Barselone bili su nekoliko dana u Beogradu, gde je sve proticalo u najboljem mogućem redu. Reporter Novosti razgovarao je sa dvojicom "los kulesa", a nedaleko od njih velika grupa Olimpijakosovih pristalica pesmom se pripremala za meč.

Pred naredni duel osvrnuli su se na meč protiv Reala.

- Imali smo bolji tim, boljeg trenera, mogli smo da dominiramo u utakmici. Razočarani smo krajnjim ishodom. Imali smo dobru sezonu, rekao je našem reporteru navijač Barselone.

Velika imena srpske košarke nastupala su u Barseloni: Zoran Savić, Saša Đorđević, Dejan Bodiroga, na klupi je bio Svetislav Pešić, Bodirogu naši sagovornici pamte po najboljem.

- Volimo Dejana Bodirogu. Sašu Đorđevića, ne. Zato što je prešao u Real Madrid. Svetislav Pešić je bio odličan trener, ali Šaras je bolji. Očekujemo da ostane u Kataloniji.

Kao i sve goste, oduševila ih je prestonica Beograda.

- Obišli smo Kalemegdan, prelepo je mesto. Prestonica Srbije je jako lepa. Ima dosta mesta za šoping, hrana je odlična, ljudi su fantastični, oduševljeni smo koliko narod Srbije zna o košarci i koliko razume igru, poručili su Katalonci.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu