MARINOVIĆ PRED MEČ SA CEDEVITA OLIMPIJOM: Portivnik silan, neće nam biti lako

Tanjug

02. 10. 2021. u 14:49

TRENER košarkaša Borac Marko Marinović istakao je da je će njegov tim neće imati lak zadatak protiv Cedevita Olimpije u drugom kolu ABA lige.

МАРИНОВИЋ ПРЕД МЕЧ СА ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈОМ: Портивник силан, неће нам бити лако

FOTO: ABA liga

Čačani sutra pred svojim navijačima imati dočekaju tim iz Ljubljane od 19 sati.

- U goste nam dolazi jedna od najjačih i najtalentovanijih ekipa u ligi. Nema sumnje, Cedevita Olimpija će se ove sezone boriti za sam vrh tabele u ABA ligi. Dakle, protivnik je silan, tako da nam posao neće biti ni malo jednostavan - rekao je Marinović za klupski sajt i dodao je:

- Mi smo dobro trenirali protekle nedelje. Na raspolaganju smo imali sasvim dovoljno vremena da se pripremimo. Ako budemo bili pravi, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Svi u ekipi su zdravi, spremni i jedva čekamo da se predstavimo domaćoj publici.

Prisustvo navijača u hali kraj Morave biće veliki plus za Borac.

- Ukoliko budemo imali pristojnu podršku sa tribina mislim da možemo da odigramo duel na jednom zavidnom nivou. Doduše, ostaje velika žal što u narednoj utakmici, a verovatno i tokom čitave sezone hala neće moći da bude puna. Ali pošto prošle godine nije bilo navijača na utakmicama i ograničen broj gledalaca je od velikog značaja. Posle 30 godina Čačani imaju priliku da u dvorani kraj Morave gledaju najbolje timove u regionu. Biće mnogo zanimljivo, u naš grad će doći mnogo dobrih igrača, tako da se nadam da će narod uživati - zaključio je Marinović.

Podsetimo, Borac je u prvoj utakmice poražen od Igokee u Laktašima, dok je Cedevita Olimpija ubedljivo savladala Krku.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu