PIKSI PODNOSI IZVEŠTAJ: U Staroj Pazovi zaseda Izvršni odbor FSS

N. I.

26. 12. 2022. u 11:00

MUNDIJAL je iza nas, reprezentacija Srbije ga je završila na 29. mestu među 32 učesnika, a sutra je dan za podnošenje prvih "računa".

ПИКСИ ПОДНОСИ ИЗВЕШТАЈ: У Старој Пазови заседа Извршни одбор ФСС

FOTO: M. Vukadinović

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zasedaće sutra u 13 časova u Staroj Pazovi, a među brojnim temama i tačkama na dnevnom redu naći će se i izveštaj selektora Dragana Stojkovića o detaljima koji su direktno vezani za pripremu, odlazak i boravak u Kataru na Svetskom prvenstvu.

Stojkovićev prethodnik Ljubiša Tumbaković je, odlazeći sa klupe Srbije, pre skoro dve godine, napisao iscrpan izevštaj u kojem je naveo apsolutno sve detalje koji su ga na terenu, ali i van njega sputavali da se sa Srbijom plasira na Prvenstvo Evrope. Na tom putu je Tumbakovića saplela Škotska u penal drami u finalu baraža u Beogradu.

Ako Piksi bude na sličan ili identičan način stavio na papir sve šta je radio, video i doživeo pre puta u Dohu, ali i tokom boravka u Kataru gde su više nego mršavim učinkom "orlovi" završili kao poslednji u grupi prvu fazu takmičenja i vratili se 4. decembra kući.

Osim izveštaja selektora Stojkovića, pred članovima Izvršnog odbora će biti i izbor laureata za tradicionalni trofej "Zlatna lopta FSS" koja se ovog puta neće dodeliti na ceremoniji u poslednjim danima tekuće godine. Dodela je odložena za februar 2023. godine, a najozbiljniji kandidati za ovaj trofej su upravo selektor Stojković, najbolji strelac Srbije Aleksandar Mitrović i fudbalerka Bajerna Jovana Damnjanović.

Izbori u martu

JEDNA od tema na sutrašnjem Izvršnom odboru FSS trebalo bi da bude i preciziranje novog datuma izbora za predsednika naše kuće fudbala. Pošto je opstrukcijom i pučom, ali i povlačenjem sa funkcije zamenika predsednika, Nenad Bjeković praktično sebe izborisao iz trke, sada se čeka ime novog kandidata, ali i termin izbora. Oni će najverovatnije biti organizovani u martu 2023. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)