BENZEMA SE VRAĆA NA MUNDIJAL? Napadač Francuske bi mogao da zaigra za Francusku

Tanjug

28. 11. 2022. u 18:04

FUDBALER Reala i francuski reprezentativac Karim Benzema, mogao bi da se priključi "galskim petlovima" u nokaut fazi Svetskog prvenstvu u Kataru, pošto se oporavio od povrede, tvrde španski mediji.

БЕНЗЕМА СЕ ВРАЋА НА МУНДИЈАЛ? Нападач Француске би могао да заигра за Француску

FOTO: AP/Tanjug

Španski sportski novinar Karlos Rodrigez prenosi da će sjajni napadač biti na treningu Reala u četvrtak, na pripremama madridskog tima za nastavak sezone.

Fudbalski savez Francuske (FFF) saopštio je 19. novembra da će Benzema zbog povrede kvadricepsa leve butine da propusti Mundijal. U saopštenju je tada navedeno da će član on morati da pauzira tri nedelje.

Selektor Francuske Didije Dešan odlučio je da u Katar povede 25 igrača, pošto nije pozvao zamenu za Benzemu i na taj način ostavio je mogućnost da se fudbaler Reala priključi "galskim petlovima" na najvećoj sportskoj smotri.

Španski mediji navode da fudbaleri Reala, koji ne nastupaju na Mundijalu, u četvrtak počinju pripreme za nastavak sezone, a među njima bi trebalo da bude i 34-godišnjak iz Liona.

Pojedini španski mediji ističu da čak postoji mogućnost da se Benzema priključi reprezentativcima Francuske u nokaut fazi Svetskog prvenstva u Kataru, ali čelnici FFF nisu želeli da komentarišu ovu informaciju.

Aktuelni šampioni sveta su već obezbedili plasman u osminu finala, pošto se nalaze na prvom mestu na tabeli grupe D sa dve pobede protiv Australije (4:1) i Danske (2:1). Francuska će poslednji meč u grupi odigrati u sredu protiv Tunisa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)