STRANAC NAPUŠTA ZVEZDU: Klub iz Azije želi Bena?

Novosti online

05. 02. 2021. u 09:36

MNOGO je El Fardu Ben dao Crvenoj zvezdi. U poslednjih nekoliko prelaznih rokova se pisalo da bi fudbaler sa Komorskih Ostrva mogao da napusti crveno-bele. Tako je i sada.

СТРАНАЦ НАПУШТА ЗВЕЗДУ: Клуб из Азије жели Бена?

Foto: Nebojsa Parausic

Prelazni rok u Evropi je završen, ali još traje u Aziji, pa bi Ben mogao da ode na najveći kontitent.

Jesenas se govorilo da bi mogao ponovo da sarađuje sa Vladanom Milojeviće u Al Ahliju, no od odlaska u Saudijsku Arabiju nije bilo ništa.

Sada opet ima ozbiljnog interesovanja za Zvezdinog krilnog napadača iz te azijske države, ali i iz Emirata.

Šampion Srbije na ime obeštećenja traži dva miliona evra. Ime kluba koji je zainteresovan za Bena još nije poznat. On se ujedno nalazi u grupi igrača koji bi u slučaju dobre ponude mogli da napuste klub.

Pristali bi u Crvenoj zvezdi verovatno i na pozajmicu sa pravom otkupa, jer je Benova plata visoka. Razlog više je činjenica da već u timu ima dovoljno krilnih napadača.

Sigurno je da Ben ne bi išao u Aziju bez barem za 30 odsto veću platu nego u Crvenoj zvezdi, gde ima oko 600.000 evra po sezoni.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UDARIO NA POLICIJU: Kako je umro Romeo Savić, Kneletov drug - u noći kad je Aleksandar ubijen sumnja se da mu je ostavio poruku u hotelu

UDARIO NA POLICIJU: Kako je umro Romeo Savić, Kneletov drug - u noći kad je Aleksandar ubijen sumnja se da mu je ostavio poruku u hotelu

"OTIMAO sam 'robu' i automobile pokvarenim policajcima. Voleo sam da to radim inspektorima koji su i sami kriminalci, a nisu imali smelosti da stanu naspram mene. Možda sam i preterivao, ali se kunem da niko pošten od mene nije stradao. Uvek sam uzimao od cinkaroša, pijanaca i 'indijanaca', ponižavao ih i maltretirao! Često sam to činio zbog drugih. Posle me je to mnogo koštalo."

08. 11. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice