PROBLEM ZA STANOJEVIĆA: Kraj priprema za Stevanovića

Novosti online

24. 01. 2021. u 16:19

GOLMAN ekipe Partizana Nemanja Stevanović će pre vremena završiti pripreme, napustiti Tursku i vratiti se za Beograd kako bi nastavio lečenje ramena povređenog tokom treninga u subotu veče.

ПРОБЛЕМ ЗА СТАНОЈЕВИЋА: Крај припрема за Стевановића

foto: FK Partizan

Stevanović bi u ponedeljak trebalo iz Antalije da se zaputi ka Srbiji, kako bi ga ovdašnji stručnjaci podvrgli dodatnim ispitivanjima i procenili u kakvom je stanju rame koje mu je ispalo prilikom jedne rutinske intervencije.

U ovakvim slučajevima sumnja se na oštećenje ligamenata, a da bi se postavila dijagnoza potrebno je najpre da splasne otok koji se pojavio prilikom ispadanja ramena iz ležišta. Jasno je da u takvim okolnostima nema razloga da Lozničanin ostaje sa ekipom, pa će već u ponedeljak biti u Beogradu.

To je svakako problem za trenera Aleksandra Stanojevića koji je ostao bez uzdanice na golu, a u ponedeljak crno-beli igraju treći kontrolni susret u antalijskoj regiji. Posle poljskog Zaglebja i ruskog Rubina, rival će im biti ukrajinska Desna, a u četvrtak je planiran dupli program: pre podne okršaj sa beloruski Ruh iz Bresta, popodne makedonski Sileks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UDARIO NA POLICIJU: Kako je umro Romeo Savić, Kneletov drug - u noći kad je Aleksandar ubijen sumnja se da mu je ostavio poruku u hotelu

UDARIO NA POLICIJU: Kako je umro Romeo Savić, Kneletov drug - u noći kad je Aleksandar ubijen sumnja se da mu je ostavio poruku u hotelu

"OTIMAO sam 'robu' i automobile pokvarenim policajcima. Voleo sam da to radim inspektorima koji su i sami kriminalci, a nisu imali smelosti da stanu naspram mene. Možda sam i preterivao, ali se kunem da niko pošten od mene nije stradao. Uvek sam uzimao od cinkaroša, pijanaca i 'indijanaca', ponižavao ih i maltretirao! Često sam to činio zbog drugih. Posle me je to mnogo koštalo."

08. 11. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice