KLOP O ODNOSU SA SUDIJAMA: Znam da ponekad izgledam kao idiot
TRENER Liverpula Jirgen Klop istakao je da je svestan da se nekada kraj aut-linije ponaša onako kako to ne bi trebalo, ali navodi da će učiniti sve da to u budućnosti promeni.
Nemački stručnjak je poznat kao jako temperamentan strateg i to ne krije. Vrlo aktivno prati mečeve još od perioda kada je vodio Borusiju Dormtund, a i sada klub sa "Enfilda".
- Ljudi me neprestano vide kako trčim, stežem zube, upirem prstom u nešto. Ne mogu odjednom da počnem da sedim u položaju mislioca kako bi svi shvatili da mi se nešto događa u glavi. Razumem da u određenim trenucima izgledam kao idiot - rekao je Klop.
Sjajni trener je inače rekorder po broju dobijenih crvenih kartona u Premijer ligi. On, takođe navodi da mu ironija ne pomeže u komunikaciji sa sudijama.
- Sudije to ne razumeju. Mislim da sam prvi crveni karton dobio zato što sam pomoćnog sudiju pitao: "Koliko je pogrešnih odluka dopušteno? Jer ako je petnaest, onda je ostala još samo jedna." Sudija nije razumeo ironiju i odmah je mahao zastavom. Nisam u stanju mirno da sedim - zaključio je Klop.
Podsetimo, Liverpul se posle osam kola u Premijer ligi nalazi na trećem mestu na tabeli sa 17 bodova, ima jedan manje od vodećeg Lestera.
Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)