MANČESTER JUNAJTED OTPUSTIO TRENERA: Ten Hag dobio otkaz posle istorijskog poraza, evo ko sad vodi slavni klub sa Old Traforda!

Novosti online

28. 10. 2024. u 13:05

Rezultati koji su obeležili nedeljni program devetog kola Premijer lige Engleske u fudbalu neke su obradovali, a neke prilično rastužili. A doveli su i do jednog otkaza.

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ОТПУСТИО ТРЕНЕРА: Тен Хаг добио отказ после историјског пораза, ево ко сад води славни клуб са Олд Трафорда!

FOTO:EPA

Naime, Erik ten Hag više nije šef stručnog štaba Mančester junajteda.

Serija očajnih rezultata koštala ga je pomenutog radnog mesta, a u saopštenju kluba sa "Teatra snova" navodi se da će, do izbora novog menadžera, poziciju trenera prvog tima privremeno obavljati (nekadašnji golgeter pomenutog kluba, a nedavno pridruženi član stručnog štaba) Rud van Nistelroj.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ten Hag je stigao na Old Traford u sezoni 2022/2023, ali kako je vreme odmicalo, tako je sve manje i manje bodova prosečno osvajao vodeći Junajted (najpre 1,97 po premijerligaškom meču, potom 1,58 u prethodnoj sezoni, a samo 1,22 u ovoj - usled tri pobede, dva remija i četiri poraza).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Tabela Premijer lige

Na prvo mestu posle devet kola je Mančester siti sa 23 boda, a Liverpul posle drame sa Arsenalom ima 22.

Arsenal je treći, ostavši na 18, koliko ima i Aston Vila posle remija sa Bornmutom koji je "vezao" i drugi neočekivani uspeh (nakon što je sezonu počeo sa dve pobede, dva remija i tri poraza). Iza ekipe iz Birminegama su Čelsi (17 bodova), Brajton i Notingem (po 16) i ostatak konkurencije.

U njoj je i nesrećni Mančester junajted koji je, nakon što je prvi put u istoriji - triput zaredom izgubio od Vest Hema, tek 14. na premijerligaškoj tabeli, sa samo 11 bodova iz devet takmičarskih nastupa.

Kako je Junajted (opet) izgubio od Vest Hema?

U nedelju su "čekićari" pobedili u Londonu ekipu Junajteda sa 2:1. 

Vest Hem je poveo u 74. minutu pogotkom Krajsensia Samervila, posle sjajne akcije nakon oduzete lopte gostima (VIDEO).

Kazemiro je sedam minuta kasnije izjednačio na 1:1 (VIDEO) nakon centaršuta s leve strane i dobre reakcije u kaznenom prostoru Vest Hema.

Pobedu "čekićarima" doneo je Džarod Bouen iz penala u drugom minutu nadoknade vremena (VIDEO).


Vest Hem se nalazi na 13. mestu na tabeli sa 11 bodova, dok je Mančester junajted na pomenutoj 14. poziciji sa istim bodovnim učinkom.

deo: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOBI DOMINIRAO PRED PARTIZAN: Marjanović najbolji u pobedi Fenerbahčea