PA, GDE STE POŠLI... Poljski huligani napali srpsku policiju, ono što se potom desilo - upamtiće dobro (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2024. u 12:26

Poljski navijači važe poslednjih godina za jedne od najopasnijih u Evropi, ali kada je Srbija postala njihova destinacija - nisu se proveli baš kako su planirali.

ПА, ГДЕ СТЕ ПОШЛИ... Пољски хулигани напали српску полицију, оно што се потом десило - упамтиће добро (ВИДЕО)

EPA-EFE/Leszek Szymanski

Ima već više od decenije kako u Poljskoj, posle krvavih huliganskih sukoba, na snazi važi pravilo da se navijačke tuče odvijaju isključivo bez "oružja" (palica, kamenja, flaši, motki, pirotehnike) i, najčešće, daleko od sportskih objekata - u ugovoreno vreme, i sa ugovorenim brojem "ratnika" na obe strane. 

Zbog toga su tamošnji huligani počeli vredno da treniraju, jer, prosto, više nije bilo klopki, zaseda, niti "pomagala" koja se koriste protiv fizički spremnijih, pa sada mnogi od njih izgledaju kao bilderi. Recimo, evo ovo su najvernije pristalice Legije iz Varšave:

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Takav izgled i ne čudi, kada se već ide u masovne tuče, nalik MMA okršajima, na poljima, u šumama, parkovima... I, takođe, ne čudi - što je mentalitet takvih grupa postao "jači smo od svih".

Pa i od srpske policije, pomislili su.

Baš oni pomenuti huligani varšavske Legije stigli su na srpsku teritoriju ovog četvrtka, kako bi svoj omiljeni klub bodrili u Ligi konferencija protiv TSC-a.

A došavši u Bačku Topolu, na TSC arenu, deo navijača kluba iz Varšave počeo je vrlo bezobrazno da se ophodi prema pripadnicima policije Srbije na severnom ulazu na stadion.

I, čim su videli da ne može baš da bude kako oni misle da treba da bude, počeli su da guraju srpske policajce, misleći da će tako da zavedu red i uđu na tribinu kako oni misle da će ući.

Ali, u tom planu su se prevarili.

Evo kako im je srpska policija za tili čas stavila do znanja kako stoje stvari (VIDEO).

(Podsetimo, Legija je opravdala ulogu favorita na terenu i rezultatm 0:3 pobedila domaćine, ostvarivši tako i drugi trijumf u novom formatu takmičenja, dok je TSC doživeo i drugi poraz)

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SADA GA BRANI: Slavni Amerikanac otkrio kako će izgledati dalja karijera Novaka Đokovića