BIVŠI ZVEZDAŠ U ŽIVOTNOJ FORMI: Joveljić sa dva gola i asistencijom se preporučio Piksiju za Ligu nacija

Novosti online

27. 10. 2024. u 11:55

NAPADAČ Srbije i Los Anđeles Galaksija Dejan Joveljić nastavio je sa sjajnim partijama, preporučivši se selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za predstojeće mečeve na najbolji način.

БИВШИ ЗВЕЗДАШ У ЖИВОТНОЈ ФОРМИ: Јовељић са два гола и асистенцијом се препоручио Пиксију за Лигу нација

FOTO: Tanjug/AP

Nekadašnji fudbaler Zvezde bio je dvostruki strelac u pobedi Los Anđeles Galaksija nad Kolorado Rapidsima 5:0 (1:0) u osmini finala MLS plej-ofa. 

Joveljić je postigao gol u 32. i 75. minutu za 1:0 i 4:0), a asistirao je kod gola Rikija Puđa koji je takođe bio dvostruki strelac u 54. i 87. minutu. Strelac preostalog gola za tim Grega Venija bio je Džon Nelson.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ukupno je Joveljić, nekadašnji ofanzivac Crvene zvezde i Ajntrahta, na prethodnih pet utakmica bio direktno uključen u osam golova Galaksija.

Osmina finala u MLS doigravanju igra se na dve pobede, a priliku da obezbede plasman među najboljih osam Galaksi će imati u noći između petka i subote u Komers Sitiju.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ukoliko prođu, fudbaleri Galaksija će u četvrtfinalu plej-ofa za rivala imati boljeg iz okršaja Ril Solt Lejk – Minesota Junajted.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKUP GREH MU DOŠAO GLAVE: Evroliga donela odluku o Boltauzeru (VIDEO)