SMEŠI MU SE POBEDA NA SUDU: PSŽ će morati da mu plati ogromno bogatstvo?

Novosti online

25. 10. 2024. u 14:25

Francuski reprezentac i igrač Real Madrida Kilijan Mbape uskoro će uvećati svoj bankovni račun za 55 miliona evra, kako piše francuski Lekip.

СМЕШИ МУ СЕ ПОБЕДА НА СУДУ: ПСЖ ће морати да му плати огромно богатство?

FOTO: Tanjug/AP

PSŽ je insistirao na tome da nema dugovanja prema Mbapeu jer je on navodno rekao da neće napustiti klub, a da PSŽ od toga nema koristi, i da će deo dogovorene plate ostaviti u klupskoj blagajni.

Klub je letos napustio kao slobodan igrač i besplatno otišao u Real. Mbapeova strana tvrdi da usmenog dogovora nije bilo i zato je poslala pismeno upozorenje Parižanima, uz pretnju pravnim postupkom.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

FOTO: Tanjug/AP

Ranije se pisalo da Mbape nije dobio platu za april, maj i jun i deo bonusa od 80 miliona evra, obećanog za potpis kod produženja ugovora, i da traži 55 miliona evra. O tome je Mbapeov pravni tim obavestio UEFA, Francuski fudbalski savez i vođstvo lige.

Pred Komisijom francuske profesionalne fudbalske lige (LFP) Mbape je tokom nedelje izneo dokaze koji su prihvaćeni. PSŽ ima pravo žalbe na višim instancama. Očekuje se da će to pravo i iskoristiti.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO SVE JE SPREMNO: Evo kako izgleda stadion Monaka pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KOLIKO JE TEŽAK MESI: Zarađuje više od svih profesionalnih fudbalera, otkriveno o kojoj se sumi radi