KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Aleksandar Mitrović napušta Saudijsku Arabiju, Arapi mu već našli zamenu

Novosti online

25. 10. 2024. u 09:25

Aleksandar Mitrović, srpski fudbaler koji je svojevremeno nastupao za Fulam u engleskoj Premijer ligi, već neko vreme privlači pažnju javnosti svojim mogućim povratkom u Premijer ligu.

КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА! Александар Митровић напушта Саудијску Арабију, Арапи му већ нашли замену

FOTO: Profimedia

Iako je bilo spekulacija o interesovanju Čelsija za Mitrogolov povratak, izgleda da su finansijski faktori odložili ovaj transfer.

Velika plata koju Aleksandar Mitrović ima u Al Hilalu, a ona iznosi 25.000.000 evra godišnje, prolongirala je dogovor sa ljudima iz Čelsija. Srpski reprezentativac ima ugovor do juna 2026. godine, a pre mesec dana bilo je pisanja od strane saudijskih medija, da klub Mitroviću nudi produžetak saradnje, uz finansijski poboljšan ugovor.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

S druge strane, turski mediji su plasirali informaciju da bi iskusni fudbaler Edin Džeko mogao da se pridruži klubu Al Hilal nakon isteka ugovora sa Fenerbahčeom. Iako bi Džeko mogao da bude pojačanje za ovaj tim, postoje opravdane sumnje u njegovu formu i mogući dugoročni doprinos ekipi.

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

 

Pojavljivanje informacija o potencijalnom dolasku Džeka u Al Hilal implicira pitanje statusa Aleksandra Mitrovića u ovom klubu. Mitrović je trenutno prvi strelac lige, a njegova fantastična forma izaziva pitanja o njegovoj budućnosti u klubu i mogućim ponudama za transfer.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Fantastičan početak sezone za Mitrovića potvrđuje i njegov učinak u reprezentaciji Srbije. Njegov nedavni gol protiv Švajcarske pokazuje koliko je bitan za nacionalni tim i kakvu vrednost može da donese svojoj ekipi.

U suštini, iako postoje spekulacije o Mitrovićevom mogućem povratku u Premijer ligu, trenutna situacija sa ugovorom i formom ovog talentovanog napadača čini da se njegova budućnost vrti oko pitanja finansijskih uslova i sportskih ambicija Al Hilala. Mitrovićeva fantastična forma i golgeterski učinak sigurno će privući pažnju još klubova iz Evrope.

BONUS VIDEO SPEKTAKULARNA KOREOGRAFIJA: Delije obojile Arenu u crveno-belo

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA TO NIJE OČEKIVALA! Ovo je danas doživela Marija Šarapova