RADNIČKI ZA PRIMER: Niški fudbaleri u Narodnom pozorištu, pozvali glumce na stadion (FOTO/VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 10. 2024. u 15:46

PRVOTIMCI Fudbalskog kluba Radnički, predvođeni stručnim štabom, posetili su sinoć Narodno pozorište u Nišu, gde su odgledali predstavu „Vrana u paunovom perju“, po romanu Vladimira Vučkovića, pisca iz Niša.

РАДНИЧКИ ЗА ПРИМЕР: Нишки фудбалери у Народном позоришту, позвали глумце на стадион (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: A. Ilić

Pored svakodnevnih treninga, priprema za meč 13. kola superlige Srbije protiv Mladosti, mali predah niški fudbaleri potražili su u niškom pozorištu. Dobra atmosfera u svlačionici, na terenu, van njega, ključ je uspeha, a znaju to i prvotimci Radničkog pa se rado druže i van stadiona.

Kolektivna poseta dodatno je podigla raspoloženje u ekipi, a tim superligaša sa Čaira bio je oduševljen nakon predstave.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Predstavu „Vrana u paunovom perju“ režirao je Marko Torlaković, a rađena je po istoimenom romanu niškog pisca Vladimira Vučkovića. Vučković je još autor romana Srodne duše, Hromi, Kraj vremena. Autor je različitih zbirki priča, pesama, a piše i poeziju.

Fudbaleri Radničkog u poseti Narodnom pozorištu u Nišu FOTO: A. Ilić

Poseta Radničkog još jedna je dokaz dobre saradnje sa Narodnim pozorištem koja traje više od decenije.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Fudbalski klub Radnički kao sportska i Narodno pozorište kao kulturna ustanova brend su grada Niša, tako je na ovaj način poslata još jedna lepa slika o najlepšem gradu na Nišavi.

Niški klub se nada da će se predstavnici Narodnog pozorišta, već u nedelju, ali i na svakoj drugoj utakmici naći na tribinama i pružiti podršku „Realu sa Nišave“.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI SE NA SVETU PETKU POSTI? U nedelju je crveno slovo