PRILIKA ZA EVROBODOVE: Fudbaleri TSC u četvrtak dočekuju poljsku Legiju

N. I.

23. 10. 2024. u 15:04

DEVETI tim Superlige Srbije dočekuje četvrtoplasiranu ekipu poljskog prvenstva. Ne mogu baš da se pohvale nekim naročitom učinkom na domaćoj sceni ni fudbaleri TSC, ali ni varšavske Legije. Srpski predstavnik će u četvrtak, u 2. kolu Lige konferencije u Bačkoj Topoli, od 21 sat da dočeka Legiju, a ekipa koju sa klupe vodi Jovan Damjanović potražiće i prve bodove ove sezone na evropskoj sceni za koju se tako grčevito borila i pošteno izborila još prošle sezone u domaćoj ligi.

ПРИЛИКА ЗА ЕВРОБОДОВЕ: Фудбалери ТСЦ у четвртак дочекују пољску Легију

FOTO: N. Paraušić

- Spremamo se detaljno za gostovanje varšavske Legije. Svesni smo da nam je rival izuzetno ugledan evropski klub i baš zbog toga želimo da ostavimo dobar utisak na premijeri u Ligi konferencije u ovoj sezoni pred našim navijačima - kaže napadač TSC-a Aleksandar Ćirković.

Ekipa iz Bačke Topole je startovala porazom u Ligi konferencije ove sezone. Astana je u 1. kolu bila bolja (1:0), pa je zato motiv kod tima iz Bačke Topole i veći da se protiv Legije pokaže u što boljem svetlu. Zadatak neće biti nimalo lak, jer je poljska ekipa pokazala svoj kvalitet pobedom protiv španskog Betisa, takođe u 1. kolu ovog evropskog takmičenja.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- U utakmici sa Astanom smo rano primili gol, a posle toga smo propustili nekoliko sjajnih šansi. Izvukli smo značajne pouke posle te utakmice u Kazahstanu i sada nam preostaje da pokušamo da upišemo prva tri boda na evropskoj sceni ove sezone - dodaje Ćirković.

Trener Damjanović će imati zadatak i da psihološki podigne svoj tim koji je u poslednjem kolu Superlige Srbije doživeo neočekivan poraz kod kuće od kragujevačkog Radničkog (0:2), dok je Legija sa identičnim rezultatom savladala Lehiju u Gdanjsku.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu