ODAKLE MILKA FORCAN U PARTIZANU? Zbog ovih sedam razloga poznata srpska preduzetnica je došla u Humsku

Novosti online

23. 10. 2024. u 08:56

Poznata srpska preduzetnica i članica Privremenog organa Partizana Milka Forcan oglasila se na društvenim mrežama i otkrila pravi razlog zbog kog je prihvatila da uđe u upravu kluba iz Humske.

ОДАКЛЕ МИЛКА ФОРЦАН У ПАРТИЗАНУ? Због ових седам разлога позната српска предузетница је дошла у Хумску

Foto: N. Skenderija

Forcan je prihvatila poziv predsednika Partizana Rasima Ljajića da se priključi Privremenom organu u Humskoj i bogatim iskustvom u ekonomiji, biznisu, finansijama i odnosima sa javnošću pomogne slavnom beogradskom klubu da izađe na pravi put.

Ta odluka je mnoge iznenadila, s obzirom na to da je njen otac Jovan Mileusnić bio dugogodišnji član i predsednik Izvršnog odbora kluba iz Humske.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Srpska preduzetnica se sinoć oglasila na društvenoj platformi "Instagram" i obelodanila zašto se prihvatila posla u Partizanu.

"Na mnoga zašto i da li mi je to trebalo - Zato što volim Partizan, zato što sam rasla uz pesmu: "dok Partizan bitke bije... ", zato što poštujem stotine hiljada vernih navijača Partizana koji čekaju da im se klub vrati na staze stare slave, što i Partizan i navijači zaslužuju", započela je Milka, a potom dodala:

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

"Zato što nakon dva duža razgovora sa g. Ljajićem i izborom drugih saradnika i legendi koje je okupio verujem da ima veliku i iskrenu želju da pomogne i da je spreman da da sve od sebe da popravi situaciju a za to mu treba tim. Zato što je hrabrost izaći iz zone komfora i uhvatiti se ukoštac sa velikim problemima, ako veruješ u ideju. Zato što sam sigurna da nije dobro ni za koga, osim možda nekih sramnih ličnih interesa, ni za našu zemlju, da se klub kao što je Partizan urušava. Ne sme toga da bude nikada više!".

"I na kraju zato što je dovoljno intrigantno biti žensko u upravi (privremenoj) tradicionalno i gotovo isključivo muškog sporta da predstavlja veliki izazov. U skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima trudiću se da dam maksimalan doprinos. Završila bih rečima pesme: "crno beli, crno beli, ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jača, pesma vaših navijača!", napisala je Milka i dodala da je zahvalna "grobarima" koji su odlučili da prekinu bojkot:

"Srećna zbog odluke navijača da prekinu bojkot, sve vas pozdravljam. Vidimo se u subotu na stadionu!", napisala je Milka Forcan.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU