uživoPRENOS, MONAKO - ZVEZDA: Kakav tim je odabrao Milojević! (SASTAVI)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

22. 10. 2024. u 17:36

CRVENA zvezda traži prve bodove u Ligi šampiona i do njih će pokušati da dođu na gostovanju Monaku u 3. kolu. Jasno je da crveno-bele čeka težak zadatak na utakmici koja počinje u 18.45, a možete je pratiti uživo na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, МОНАКО - ЗВЕЗДА: Какав тим је одабрао Милојевић! (САСТАВИ)

FOTO: FK Crvena zvezda

Monako - Crvena zvezda (početak, 18.45)

17.39 - Vrlo, vrlo je interesantan sastav za koji se opredelio Vladan Milojević. Em dva napadača, em dva izuzetno ofanzivna krila, u vidu Silasa i Olajinke. Da li će baš tako i igrati, ili će neko od krilnih fudbalera više biti zadužen za defanzivne zadatke, što dosad baš i nije bio slučaj, saznajte uz "Novosti".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Sastavi timova:

Monako (4-2-3-1): Majecki - Vanderson, Singo, Kerer, Kajo Enrike - Zakarija, Kamara - Akliš, Minamino, Ben Segir - Embolo.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Crvena zvezda (4-2-3-1): M. Ilić - Seul, Điga, Spajić, Olajinka - Elšnik, Krunić - Silas, Maksimović, Duarte - Endijaje.

Uoči meča:

Izabranici Vladana Milojevića drugi put uzastopno gostuju u najelitnijem takmičenju. U prethodnoj utakmici su izgubili u Milanu od Intera (4:0), dok su na startu poraženi u Beogradu od Benfike (2:1).

Tim iz Kneževine je favorit na ovom meču. Tim Adolfa Hitera je u prva dva kola osvojio četiri boda. Najpre je pobedio Barselonu (2:1), da bi potom remizirao sa Dinamom u Zagrebu (2:2).

Zvezda i Monako imaju relativno sveže rivalstvo. Oni su se sastali 2022. godine u grupnoj fazi Lige Evrope i klub koji se takmiči u fransuckoj Ligi 1 je oba puta bio uspešniji.

U Beogradu je bilo 1:0, dok je na stadionu "Luj drugi" Monako trijumfovao sa ubedljivih 4:1.

Podsetimo, ekipa iz Monte Karla je na 14. mestu na tabeli sa četiri boda, dok je Crvena zvezda na 33. poziciji i jedna je od osam ekipa koja nema bod.

BONUS VIDEO: SVE JE SPREMNO: Evo kako izgleda stadion Monaka pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu