CIGLAMA I TOPOVSKIM UDARIMA NA POLICIJU! Ivica Dačić posle nereda u Novom Pazaru: Svi će biti uhapšeni, ovo je napad na državu!

Z.U.

21. 10. 2024. u 18:57

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas u Novom Pazaru došlo do drastičnog narušavanja javnog reda i mira i napada na policijske službenike.

ЦИГЛАМА И ТОПОВСКИМ УДАРИМА НА ПОЛИЦИЈУ! Ивица Дачић после нереда у Новом Пазару: Сви ће бити ухапшени, ово је напад на државу!

FOTO: Ata images

 - Danas je u Novom Pazaru došlo do drastičnog narušavanja javnog reda i mira i napada na policijske službenike. Na početku utakmice između Novog Pazara i Partizana,  grupa  takozvani navijača Ekstremi i Torcida Sandžak ( njih oko 120 ) je u ulici Borisa Kidriča, na oko 70 metara od zapadne tribine stadiona, upotrebivši topovske udare, vatromete, dimne bombe, kao i predmete ( cigle i kamenice ) gađala policijske službenike koji su se nalazili u kordonu.

Prilikom napada, povređena su tri policijska službenika IJP PU Novi Pazar. Nakon povlačenja, grupa navijača je u ulici Veljka Vlahovića na oko 100 metara od stadiona ponovo upotrebom kamenica, cigli i drvenih motki gađala u pravcu policijskih službenika, gde je tom prilikom povređen jedan policijski službenik IJP PU Novi Pazar.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Kod svih policijskih službenika trenutno radi se o lakim telesnim povredama i isti nisu zadržani u ZC Novi Pazar. Nakon potiskivanja od strane policijskih službenika IJP, navijači su se povukli i rasturili se. Svi koji su učestvovali u napadu na policiju i kršenju javnog reda i mira biće uhapšeni i predati tužilaštvu. Svi moraju da odgovaraju, jer napad na policiju je napad na državu. Policija je već otpočela hapšenja, do sada je uhapšeno deset lica.

Na lokacijama gde je došlo do napada na policijske službenike, oštećeno je za sada pet putničkih vozila - izjavio je ministar Dačić.

U ovom napadu huligani su koristili topovske udare i dimne bombe, a povređena su tri policajca.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO: Samed Baždar za Novosti: Pratim Partizan, u Srbiji smo bili uvek favoriti u Španiji je drugačije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE DOBRO ZA CRVENO-BELE: DŽoel Bolomboj se povredio, uz pomoć saigrača napustio parket (VIDEO)