VLADAN MILOJEVIĆ PRELOMIO! Trener Zvezde precrtao, za sada, standardnog prvotimca

Novosti online

21. 10. 2024. u 12:25

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju sutra od 18.45 Monaku u trećem kolu Lige šampiona i imaće priliku da daju sve od sebe i pokušaju da dođu do prvih bodova u novoj sezoni Lige šampiona.

ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ ПРЕЛОМИО! Тренер Звезде прецртао, за сада, стандардног првотимца

FOTO: FK Crvena zvezda

Izabranici Vladana Milojevića idu u Kneževinu posle poraza od Benfike sa 2:1 u Beogradu i Intera u Italiji sa 4:0, ali ništa još nije izgubljeno.

Međutim, Miloje je prema pisanju srpskih medija rešio da napravi veliki rez u ekipi. On je spreman da promeni golmana! Omri Glazer neće više biti prvi golman Zvezde.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Letnja povreda uticala je da Glazer pati i na drugom frontu, kao reprezentativac Izraela u mečevima sa Francuskom i Italijom. Na kraju, preskočio je i duel sa niškim Radničkim, zbog, kako je rekao Vladan Milojević, "male povrede", a sada ga je šef struke i precrtao.

Ova odluka ne znači da Glazer više neće braniti za tim, već bi trebalo da mu posluži kao podstrek da se vrati u formu koja ga je krasila prošle sezone. A na gol ide Marko Ilić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Nije impresionirao ni Ilić na početku mandata u Crvenoj zvezdi. Ostao je kratak u prvom meču protiv Bode Glimta na centaršut sa leve strane, kada su Norvežani stigli do vodećeg gola. Imao je problematične reakcije i u Superligi protiv lučanske Mladosti. Međutim, kasnije je stabilizovao formu.

Bio je vrlo dobar u jednom od najvažnijih mečeva ove sezone, u revanšu sa Bode Glimtom. Crvena zvezda je odigrala kolektivno odličnu utakmicu, totalno limitirala ofanzivni potencijal prvaka Norveške. Ali je Marko Ilić vrlo autoritativno pokupio nekoliko lopti i mogao bi da bude Zvezdino rešenje na duge staze.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SJAJNI DUŠAN TADIĆ: Majstorski se snašao i zabeležio gol za Fenerbahče (VIDEO)