ZEMLJOTRES NA MARAKANI! Evo gde bi trebalo da ide Zvezdin kapitalac

Novosti online

21. 10. 2024. u 08:27

Fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović je posle derbija očarao Srbiju i evropske skaute, igrao je protiv Intera u Milanu, ekspresno je dobio poziv Dragana Stojkovića Piksija. Nosi nadimak "mali Mesi", a Zvezdan Terzić poručio je da ga ne prodaje za manje od 20.000.000 evra...

ЗЕМЉОТРЕС НА МАРАКАНИ! Ево где би требало да иде Звездин капиталац

FOTO: FK Crvena zvezda

Šampion Srbije definitivno ima kapitalca i izvesno je da će zaraditi ogroman novac na ovom transferu, a o svemu je govorio poznati menadžer Zoran Stojadinović.

- Postoji interesovanje svih tih klubova koji se spominju, ali od interesa do realizacije transfera je dugačak put. Oni imaju razgranatu mrežu skauta koji prate igrače širom sveta pa tako i u Srbiji. Kada se pojavi neko dete kao što je sada Maksimović, normalno je da obrate pažnju. Andriju prate već duže vreme, nije se on baš juče pojavio, već dve godine je u žiži interesovanja, ali je sada u ovih nekoliko utakmica iskočio u prvi plan. Nije još postignut dogovor ni sa jednim klubom, nema konkretnih ponuda, ali zaista postoji interesovanje sa svih strana - rekao je Stojadinović za "Meridijan".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Nastavio je u istom ritmu.

- Što se tiče cene sve je na Zvezdi i Zvezdanu Terziću. On direktno pregovara oko obeštećenja ispred kluba. Po njegovim rečima ambicije su i veće od pomenutih 15.000.000 evra. Mislim da će Zvezda gledati da maksimalno iskoristi situaciju i napravi rekordan transfer kojim bi Maksimović postao jedan od najskupljih igrača koji je sa prostora bivše Jugoslavije otišao u inostranstvo.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Stojadinović ima predlog za mladog fudbalera...

- Ako mene pitate, po načinu igre idealan klub za Maksimovića je Mančester siti. Ali da ostane u Sitiju godinu dana i da ga Pep Gvardiola nadgleda i uključi u svoj sistem rada. Verujem da bi se kod Gvardiole vrlo brzo izborio za neko mesto u timu, jer on ima taj stil igre. Naravno, ne znači da se ne bi uklopio i u nekoj drugoj sredini. Da li bi bio veliko pojačanje sa 18 godina? To je jako teško. Imamo primer Arde Gulera koji je kao velika zvezda otišao iz Fenerbahčea u Real, pa je na klupi, ali dobija minutažu što je veoma bitno. Takva neka priča bi trebalo da se napravi sa Maksimovićem - zaključio je Stojadinović.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)