EKSPRESAN POSAO VARANA: Bivši fudbaler Reala i Mančestera nedavno završio karijeru, sada već postao član uprave kluba

Filip Milošević

19. 10. 2024. u 13:46

Bivši fudbaler Rafael Varan postao je član uprave Koma, saopštio je danas italijanski prvoligaš.

ЕКСПРЕСАН ПОСАО ВАРАНА: Бивши фудбалер Реала и Манчестера недавно завршио каријеру, сада већ постао члан управе клуба

FOTO: AP/Tanjug

- Komo sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Rafaela Varana za člana odbora. Nedavno se povukao iz profesionalnog fudbala i preneće iskustvo i liderstvo u ovu novu ulogu, obeležavajući sledeće poglavlje svoje karijere van terena. Njegov rad u upravi će koristiti ne samo igračima već i široj zajednici kroz obrazovne inicijative. Integracijom akademske, liderske i stručne obuke u programe za mlade, Varan ima za cilj da pomogne mladim sportistima da se pripreme za život izvan fudbala - stoji u klupskom saopštenju.

Varan (31) je tokom leta potpisao za Komo igrački ugovor, ali je nedavno objavio kraj karijere zbog povrede, ne odigravši ni minut za klub u Seriji A.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

U prebogatoj igračkoj karijeri Varan je igrao za Lans, Real i Mančester Junajted.

Sa Realom je osvojio četiri Lige šampiona, četiri titule svetskog klupskog prvaka, tri titule prvaka Španije i jedan Kup Kralja. Sa Mančester Junajtedom je osvojio FA Kup. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Varan je bio dugogodišnji član reprezentacije Francuske sa kojom je bio svetski prvak 2018. godine. Između 2012. i 2023. dres "galskih petlova" nosio je 93 puta i dao je pet golova.

BONUS VIDEO: PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi