"KO SI TI?" Nenad Lalatović uveo fizioterapeuta u igru, a onda je nastao "haos"

Novosti online

18. 10. 2024. u 10:45

Srem, Proleter iz Novog Sada, Voždovac, Napredak, Crvena zvezda, Borac Čačak, Vojvodina, mlada reprezentacija Srbije, Čukarički, niški Radnički, ponovo Vojvodina, Al-Batan, Radnički 1923, Borac Banjaluka, ponovo niški Radnički, Mladost GAT, Zorja Lugansk, Spartak, Mladost Lučani, pa treći put Vojvodina…

КО СИ ТИ? Ненад Лалатовић увео физиотерапеута у игру, а онда је настао хаос

FOTO: AP

Teško je i pobrojati sve klubove u kojima je kao trener radio Nenad Lalatović, koji se ovim poslom bavi od sezone 2010/11, kad je vodio klub iz Sremske Mitrovice. Ali, u većini tih timova imao je sjajne rezultate, najveći uspeh je svakako bio osvajanje Kupa Srbije sa Vojvodinom u sezoni 2019/20.

I opet je došao na mesto uspeha u Novi Sad. Od njega se mnogo očekuje u Vojvodini, koju je preuzeo tokom reprezentativne pauze u Superligi, u oktobru. Lalatović je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Novog Sada, a debi na novoj poziciji imaće sutra na gostovanju na Ubu, gde Vojvodina igra protiv Jedinstva i apsolutni je favorit u tom duelu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

A dok ne krene da briljira na klupi "lala", kapiten Čukaričkog Marko Docić, koji je sarađivao se Nenadom Lalatovićem na Banovom brdu, prisetio se nekih neverovatnih trenutaka sa bivšim šefom.

- Nikad neću zaboraviti događaj kad smo igrali prijateljsku utakmicu tokom priprema na Kipru, protiv tadašnjeg trećeligaša Karmiotise, kada je Lalatović u 84. minutu u igru uveo fizioterapeuta Branislava Đukića u igru. Okrenuo se ka klupi i pitao Baneta da li je spreman da uđe u igru, kad je dobio potvrdan odgovor, spremio je izmenu - otkrio je Marko Docić za Sportklub i nastavio:

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

FOTO: M. Vukadinović

 

- Naš fizioteraput nije imao ni kopačke, ni dres, ni šorc, uzeo je kompletnu opremu od Miladina Stevanovića. Kad je ušao u igru, sudija ga je odmah pitao: „Ko si ti?“, a Bane mu je odgovorio: „Legenda kluba“. Čak je imao i fenomenalan potez, dodavanje bez gledanja, a u finišu je umalo postigao i gol. I zaista je tada bila euforija u ekipi zbog tog Lalatovićevog poteza, a znao je šta radi, s obzirom na to da je Bane omiljen u klubu.

U toj sezoni 2017/2018. kada je Nenad Lalatović predvodio Čukarički, Brđani su završili šampionat kao treći u Superligi.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi