ŠTA SMO BOGU ZGREŠILI? Posle fudbalskog šamara, reprezentativci Crne Gore preživeli dramu u avionu iznad Podgorice

Novosti online

15. 10. 2024. u 12:25

CRNOGORSKA fudbalska reprezentacija je u ozbiljnom kanalu, na terenu im nikako ne cvetaju ruže, ali nemaju sreće ni van njega.

ШТА СМО БОГУ ЗГРЕШИЛИ? После фудбалског шамара, репрезентативци Црне Горе преживели драму у авиону изнад Подгорице

Foto: Profimedia

Naime, izabranici Roberta Prosinečkog su posle poraza u Velsu 0:1, po povratku u zemlju doživeli veliku neprijatnost, pošto nisu mogli da slete u Podgoricu.

Avion sa reprezentativcima Crne Gore je sat vremena kružio oko Boke Kotorske i Cetinja, a sve zato što aerodrom u Podgorici nije bio otvoren.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Portala "Analitika" prenosi da je letelica bugarske kompanije "Bulgaria Air" kružila sat vremena, a onda se zaputila na aerodrom u glavnom gradu Crne Gore.

Na kraju je avion sleteo konačno u 5.31, a ubrzo je za "Analitiku" stigao i odgovor samog aerodroma. Oni navode da je bugarska kompanija nenajavljeno poletela ranije, a da su iz aerodroma dali sve od sebe da što pre osposobe pistu za sletanje. Prema njihovim navodima - sat i po pre početka radnog vremena.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- U tekućoj letnjoj sezoni, Aerodrom Podgorica je otvoren za saobraćaj od sedam sati, što znači da smo avionu "Bulgaria Air" omogućili da sleti sat i po ranije – u 5.23 je završen obilazak manevarskih površina, a avion je sleteo u 5.31. Avion, dakle, nije sleteo sa bilo kakvim zakašnjenjem - naglasili su sa aerodroma.

E baš im se ne da, kao da je neko prokleo Prosinečkog i njegove pulene, moraće nešto debelo da se menja u komšiluku. 

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (FOTO)