KRISTIJANO RONALDO JE SAMO ZA NJEGA REKAO "BOLJI JE IGRAČ OD MENE!" Nećete verovati šta se sa tim fudbalerom potom desilo...

Novosti online

14. 10. 2024. u 20:21

Kristijano Ronaldo je, po mnogima, najbolji fudbaler sveta. Neki od njegovih poklonika bi tome dodali i "svih vremena". Naravno, oni kojima je Lionel Mesi omiljen s time se ne slažu, kao i drugi ljubitelji fudbala koji pamte i kakav su uticaj na svet sporta imali Pele, Maradona... Ali, sam "CR7" je samo za jednog fudbalera rekao "bolji je od mene". I, ovo je priča o njemu.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ЈЕ САМО ЗА ЊЕГА РЕКАО БОЉИ ЈЕ ИГРАЧ ОД МЕНЕ! Нећете веровати шта се са тим фудбалером потом десило...

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Kada je Ronaldo stigao u Mančester junajted iz lisabonskog Sportinga 2007. rekao je, pored ostalog, i sledeće:

- Ako mislite da sam ja dobar, čekajte da vidite Fabija Paima.

Kristijano i Paim su igrali zajedno za omladince Sportinga i, nije to bilo samo Ronaldovo mišljenje, pomenuti momak je stvarno delovao kao veći talenat.

Igrao je ovako tada:

Potpisao je on i za Čelsi, ali...

Nikada, ma ni približno, nije opravdao ni delić očekivanja.

Igrao je za čak 20 klubova (u Čelsiju je bio na pozajmici, ali je nastupio samo za rezervni tim londonskih "plavaca"), pokušavao da se dokaže i u Angoli, pa i Kataru, Malti, Litvaniji, Luksemburugu i Poljskoj, a sakupio je manje od 50 prvenstvenih mečeva u seniorskoj konkurenciji.

Fudbalski talenat mu nije manjkao, ali izgleda da je temperament bio razlog što ga na terenu nema kao što se to očekivali.

Recimo, i 2012. i 2015. je bio optuživan za silovanje, 2019. čak i za šverc droge, ali je uspeo da izbegne zatvorsku kaznu.

Fabio Paim u dresu Čelsija / Screenshot / IOL pt

Nedavno je završio fudbalsku karijeru i sada, kao 36-godišnjak, rešio je da počne novu karijeru - u filmovima za odrasle. Kaže da je tako "ispunio svoj san". 

Njegov prvi snimak, sa dve partnerke, objavio je na jednom sajtu koji se bavi prodajom takvih sadržaja, košta oko 70 evra i ... iako nije baš poznato koliko mu "ide" na novom poslu, portugalski mediji ponovo pričaju o njemu "na sav glas".

Fabio Paim na "novom poslu" / Screenshot / IOL pt

Samo, ne onako kako se zamišljalo te 2007, kada se stvarno govorili da će "Fabio Paim biti i kao senior bolji od Ronalda, kad već to sada jeste, kao omladinac".

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)