"PITAJTE VLAHOVIĆA AKO MI NE VERUJETE": Dragan Stojković otkrio zbog čega as Juventusa ne igra u oktobarskom ciklusu za Srbiju

Novosti online

06. 10. 2024. u 12:32

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi dao je intervju za italijansku "Gazetu delo Sport" gde je otkrio zašto zvezda Juventusa, Dušan Vlahović nije na spisku za oktobarske mečeve u Ligi nacija.

ПИТАЈТЕ ВЛАХОВИЋА АКО МИ НЕ ВЕРУЈЕТЕ: Драган Стојковић открио због чега ас Јувентуса не игра у октобарском циклусу за Србију

Foto: M.Vukadinović

Srpski golgeter je imao blistavo veče u Ligi šampiona kada je dvaput bio strelac protiv Lajpciga.

- Razgovarao sam sa Vlahovićem u četvrtak, dan posle pobede Juventusa u Lajpcigu. Dao sam mu komplimente, pa smo se i malo našalili. Rekao sam Dušanu ‘ok, prvi gol je tvoj, a u drugom si pogrešio prilikom šuta’. Znam Dušanovu snagu i talenat. Srećan sam što ga vidim srećnog jer se vratio postizanju pogodaka. To je odlična vest za njega, za Juve i za moju Srbiju - rekao je selektor Srbije.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Pojasnio je zašto Vlahovića nema drugi put zaredom na okupljanju.

- U septembru je tražio da bude isključen iz reprezentacije jer je imao porodičnih problema, a pre 10 dana, kada smo razgovarali, rekao mi je da ih još nije rešio i da je pauza jedini put. Tako da je najbolja odluka bila da ga ne zovem ni ovog puta. Odlučili smo zajedno. Ko ne veruje neka pita Dušana. Slično se desilo i sa Aleksandrom Mitrovićem prošli put. Čekam Vlahovića za novembarske mečeve protiv Švajcarske i Danske.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Najavljuje da će Vlahović eksplodirati ove sezone.

- Prezadovoljan je klubom i ekipom, sada će biti još srećniji posle četiri gola u nekoliko dana. Biti Juventusova devetka je važna odgovornost. Lepo ga je videti ovakvog. Dobro je psihički i fizički. Vlahović mi se čini najboljim ikad, ali još može da napreduje. Ako ostane miran, on je ubica u šesnaestercu. Siguran sam da se neće zaustaviti i da će postići gol protiv Kaljarija. U Lajpcigu je postigao dva fantastična gola. Ništa mu ne nedostaje za sezonu od 30 golova.

Govorio je i o Strahinji Pavloviću i Luki Joviću.

- Strahinja je dobro počeo, a onda je trener Fonseka pronašao dobitnu formaciju bez njega. Može da se desi, to je deo prilagođavanja na novo prvenstvo. Samo je pitanje vremena, jer njegov talenat je neupitan. U Milanu se nadam da će i Jović naći više prostora- poručio je Dragan Stojković za Gazetu delo sport.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima