"OVO JE I VIŠE NEGO ŠTO SAM OČEKIVAO": Evo šta je Savo Milošević rekao posle prve pobede po povratku u Partizan

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

05. 10. 2024. u 21:16

NAKON četiri godine Savo Milošević je ponovo seo na klupu Partizana i odmah je upisao pobedu protiv Tekstilca sa 4:1. Utiske posle meča izneo je novi strateg kluba iz Humske.

ОВО ЈЕ И ВИШЕ НЕГО ШТО САМ ОЧЕКИВАО: Ево шта је Саво Милошевић рекао после прве победе по повратку у Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Šef stručnog štaba "parnog valjka" je zadovoljan bio onim što je video na terenu, s obzirom na to da nije imao puno vremena da radi sa ekipom.

- S obzirom na celokupnu situaciju, i rezultatsku i psihološku koju smo zatekli u klubu, ovo je i više nego što sam očekivao. Očekivao sam više problema. Momci su uspeli da sprovedu sve što smo radili u prethodna četiri dana i ispoštovali od početka do kraja. Mislim da smo i u prvom poluvremenu zaslužili da vodimo, to sam i rekao igračima u svlačionici i ako nastavimo ovako, nećemo imati problema. Sve je ovo proces. Rezultati najbolje rešavaju krizu. Dobra stvar je što imamo pauzu, ali nismo izašli iz krize, ima još puno stvari koje možemo bolje. Ovo je već danas bilo solidno, rekao sam da ekipa može bolje i može i od ovoga bolje. Ali ne može tako brzo. Što se tiče taktičkog dela i voljnog momenta, ispoštovali su sve od prvog do poslednjeg igrača, sve što smo tražili - rekao je Milošević za "TV Arena sport".

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ovo je bio treći vezani meč kako je Partizan skrivio penal.

- To su očigledno neke stvari koja su zaoštavština i nemoguće je da se sve isprave. Dobra stvar je što nismo danas platili veliku cenu. To su individualne greške koje će se smanjiti kada igrači budu imali više samopouzdanja. To je i bilo za očekivati. Dolaze utakmice i protivnici koji će predstavljati mnogo veći izazov. Idemo korak po korak, ne smemo da letimo, ovo danas je bilo dobro. Imamo još puno utakmica do decembra. Dobro je da možemo da nastavimo u dobroj atmosferi, jer stvari mogu malo da se ubrzaju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Konačno može da bude i malo osmeha u ekipi, pošto je ovo bio drugi vezani trijumf.

- To je neko moje viđenje stvari. Ovako psihološki stresan posao je dovoljno stresan spolja, da bi mi sami sebi pravili  pritisak. Mogu stvari da se rade ozbiljno i disciplinovano, ali sa osmehom na licu. Ta pozitivna energija je preduslov da dođe do poboljšanja. Na kraju, ta atmosfera među igračima dolazi od nas iz stručnog štaba. Biću ja još zadovoljniji, kada dođu bolji rezultati i igrači će se smejati, mada ja već sada insistiram na tome - zaključio je Milošević.

Podsetimo, Partizan naredni meč u Superligi Srbije igra 19. oktobra u gostima protiv Novog Pazara.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici