''JEDVA ČEKAMO DA MEČ POČNE!'' Nikola Drinčić pred meč Radničkog i OFK Beograda

Filip Milošević

03. 10. 2024. u 17:19

Trener niškog Radničkog Nikola Drinčić rekao je pred meč protiv OFK Beograda u 11. kolu Superlige da "romantičari" igraju sjajno i da nisu slučajno na drugom mestu na tabeli.

ЈЕДВА ЧЕКАМО ДА МЕЧ ПОЧНЕ! Никола Дринчић пред меч Радничког и ОФК Београда

FOTO: A. Ilić

 - Igramo protiv dobre ekipe, mislim da je izlišno trošiti neke reči, imaju 22 boda, to nije slučajno, zauzimaju drugo mesto. Igraju sjajno, imaju dobre mlade, dobre starije igrače, doveli su sjajne strance. Dobro su vođeni trenerom Simom Krunićem, koji zna šta radi, osvajao je trofeje i uvodio timove u evropska takmičenja, tako da veliki respekt za OFK Beograd. Spremili smo dobro utakmicu, svi smo zdravi, orni, jedva čekamo da počne meč - rekao je Drinčić.

Utakmica 11. kola Superlige igra se u petak od 17 i 30 na stadionu "Čair", a glavni sudija biće Novak Simović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Čeka nas jaka, individualno veoma kvalitetna ekipa. Od svih protivnika do sad mislim da je ovo ekipa sa najboljim karakterom. To dokazuju utakmice koje su igrali, sa mnogo golova, a koje su se završavale u njihovu korist. Moraćemo da budemo silno motivisani, da uđemo sto odsto u utakmicu i nastavimo niz. Naš cilj je da "Čair" ostane neosvojiva tvrđava - rekao je fudbaler Radničkog Marko Petković.

BONUS VIDEO: TRG DUOMO: Velike policijske snage pred meč, plaše se navijača Zvezde

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)