NA DRUGOM KRAJU SVETA: Fudvaleri TSC u četvrtak u 18:45 u Kazahstanu gosti Astane

N. I.

02. 10. 2024. u 16:45

NA put od preko 5.000 kilometara pošli su fudbaleri TSC iz Bačke Topole. Na neutralnom terenu u Almatiju čeka ih u 1. kolu Lige konferencije domaća Astana koja ne može da igra na svom stadionu, već će da ugosti srpskog predstavnika u najvećem i najlepšem gradu Kazahstana.

НА ДРУГОМ КРАЈУ СВЕТА: Фудвалери ТСЦ у четвртак у 18:45 у Казахстану гости Астане

FOTO: FSS

Izabranici Jovana Damjanovića su dva dana pre utakmice krenuli na drugi kraj sveta kako bi se što bolje aklimatizovali na drugačije uslove, ali i vremensku zonu, pošto po dolasku u Kazahstan kazaljke treba pomeriti tri sata unapred...

Ekipa iz Bačke Topole se isključivo zahvaljujući dobrim rezultatima u prošloj sezoni, kada je i dalje bila pod vođstvom sada već bivšeg trenera Žarka Lazetića, izborila za odlazak u kvalifikacije za Ligu Evrope u kojima se nisu preterano snašli. Ali, prema čudnom, ali dobrodošlom aršinu UEFA, našli su se po automatizmu u Ligi konferencije. Ako u njoj ima mesta za engleski Čelsi, ili grčki Panatinaikos, zašto ne bi bilo mesta i za jedan od najorganizovanijih srpskih klubova ?!

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Najvažnije je da počnemo da osvajamo važne bodove, jer se i ona igra po novom sistemu takmičenja, pošto više nema grupa, već smo svi na jednoj tabeli. Nezgodno je bilo šta kalkulisati, ali očekujem da počnemo da pobeđuemo i na evropskoj sceni - rekao je jedan od najiskusnijih igrača TSC Milan Radin.

Osokoljeni poslednjim trijumf u Superligi na Banovom brdu protiv Čukaričkog (2:1) izabrnaici Jovana Damjanovića sigurno žele da i izdaleka donesu dobre vesti, iako su na put pošli bez Kuveljića, Vukića i Vlalukina. Posle Astane, Topoličane u grupnoj fazi LE čekaju jopš mečevi sa Legijom, Luganom, Sent Galenom, Gentom i Noom iz Jermenije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona