BEOGRAD JE SVET: Održana redovna godišnja konferencija za licenciranje klubova u organizaciji UEFA

N. I.

02. 10. 2024. u 12:23

U BEOGRADSKOM "Centru Sava" u sredu pre podne otvorena je redovna godišnja Konferencija za licenciranje klubova i finansijsku održivost u organizaciji UEFA i uz podršku Fudbalskog saveza Srbije.

БЕОГРАД ЈЕ СВЕТ: Одржана редовна годишња конференција за лиценцирање клубова у организацији УЕФА

FOTO: FSS

- Ova konferencija okupila je predstavnike klubova, fudbalskih asocijacija, stručnjake i učesnike iz celog sveta, koji su došli da razmene znanja i iskustva u oblasti licenciranja i finansijskog upravljanja u fudbalu. Posle uvodnog obraćanja Aleša Zavrla, šefa odseka UEFA za licenciranje klubova, koji je pohvalio Srbiju kao domaćina i naglasio tradiciju i strast koje naša zemlja gaji prema fudbalu, prisutne je pozdravila potpredsednica Fudbalskog saveza Srbije Sandra Sremčević:

- Uvaženi predstavnici UEFA i ostalih fudbalskih konfederacija, poštovani predstavnici nacionalnih saveza, FIFpro i Udruženja klubova, velika mi je čast i zadovoljstvo da vas pozdravim u ime Fudbalskog saveza Srbije i da vam poželim dobrodošlicu u Beograd, grad sa bogatom fudbalskom tradicijom i ljubavlju prema najlepšoj igri na svetu, grad koji će 3. aprila naredne godine biti domaćin sastanka najvišeg tela evropskog fudbala - Kongresa UEFA. Vaše prisustvo na ovoj značajnoj Konferenciji o licenciranju klubova i finansijskoj održivosti, svedoči o našoj zajedničkoj posvećenosti razvoju fudbala, unapređenju standarda i jačanju integriteta sporta. Licenciranje klubova nije samo tehnički proces, ono je ključni deo naše strategije za profesionalizaciju fudbala, održavanje visokih standarda i obezbeđivanje fer i transparentne konkurencije. Kroz ovaj sistem svi mi radimo na stvaranju zdravog okruženja u kojem klubovi, igrači i navijači mogu da napreduju i gde fudbal može da ostvari svoj puni potencijal. U saradnji sa UEFA i drugim konfederacijama, mi postavljamo temelje za budućnost fudbala ne samo u našim zemljama, već i na globalnom nivou. Verujem da ćemo na ovom sastanku preduzeti konkretne korake ka unapređenju sistema licenciranja i da ćemo postaviti nove standarde koji će služiti kao uzor i inspiracija za fudbalske saveze širom sveta. Hvala Vam još jednom što ste danas ovde, što ste prihvatili da budete deo ove važne inicijative, želim vam uspešan i produktivan sastanak, kao i prijatan boravak naredna dva dana u našem prelepom Beogradu - rekla je Sandra Sremčević.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U radnom delu Konferencije, menadžer za licenciranje FSS Nenad Santrač, održao je veoma zanimljivo predavanje i uz pomoć video prezentacije objasnio strukturu i organizaciju fudbala u Srbiji, sa posebnim osvrtom na najveće uspehe naših reprezentativnih selekcija od 1930. godine do danas.

Zahvaljujući 20- godišnjem iskustvu u oblasti licenciranja klubova, Santrač je na vrlo jednostavan način približio kriterijume za licenciranje, njihovu primenui način na koji se mogu prilagoditi različitom fudbalskom okruženju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U naredna dva dana, konferencija će obuhvatiti različite radne grupe, radionice i panel diskusije, gde će se učesnici detaljno baviti konkretnim izazovima i rešenjima u oblasti licenciranja i finansija. Sastanak u Beogradu je važan korak ka unapređenju upravljanja fudbalskim klubovima i obezbeđuje platformu za konstruktivan razgovor i saradnju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)