A SRBI SU PROBLEM?! Inter ima indirektne veze sa kriminalom zbog aktivnosti navijača

Tanjug

01. 10. 2024. u 18:30

FUDBALSKI klub Inter ima indirektne veze sa kriminalom zbog protivzakonitih aktivnosti navijača, rekli su tužioci u sudskim dokumentima uručenim u ponedeljak kad je uhapšeno 19 vođa navijača Intera i Milana.

А СРБИ СУ ПРОБЛЕМ?! Интер има индиректне везе са криминалом због активности навијача

FOTO: AP/Tanjug

Kako je saopštilo tužilaštvo, a prenela italijanska novinska agencija "ANSA", Inter "trenutno, posredno ima odnose sa organizovanim kriminalom i zločince na stadionu, a nesposoban je da prekine takve odnose", rekli su milanski tužioci Paolo Storari i Sara Ombra u zahtevu za određivanje pritvora za vođe navijača uhapšene juče.

Alesandra Dolči, šefica okružne uprave za borbu protiv mafije objasnila je da u istražnim dokumentima postoje snimljeni razgovori koji otkrivaju sukobe grupe navijača i trenera Intera kao i ličnosti koje su odgovorne za održavanje odnosa sa navijačima. I mada se radi o suparničkim navijačkim gurpama, njihovi interesi su bili zajednički, vezani za ulaznice i parkinge, suvenire, sendviče i pića prodavana na stadionu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nedostatak kontrole ulaznica, snabdevanje kriminalaca kartama koje oni preprodaju, kontinuirani ulazak na stadion osoba bez dozvole pod pretnjom stjuartima na ulazu, su situacije koje postoje godinama a kojima do sada niko nije stao na put.

Inter večeras od 21 čas dočekuje Crvenu zvezdu, a italijanska policija zabranila je navijačima kluba sa stadiona "Rajko Mitić" koji imaju srpsko državljanstvo da uđu na stadion "Đuzepe Meaca".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo, ovaj meč možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: TRG DUOMO: Velike policijske snage pred meč, plaše se navijača Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”