SRBIJA NA NOGAMA! Evo gde možete gledati meč Intera i Crvene zvezde

Novosti online

01. 10. 2024. u 07:57

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Interom u meču drugog kola prve faze Lige šampiona. Utakmica počinje u 21.00, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, kao i na Arena sport premium 1.

СРБИЈА НА НОГАМА! Ево где можете гледати меч Интера и Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda je u meču prvog kola protiv Benfike propustila priliku da dođe makar do boda, iako je imala više nego dovoljno prostora da to učini, a novu šansu - doduše znatno manju - imaće u Milanu protiv Intera.

"Neroazuri" su sa druge strane uspeli da izbegnu poraz protiv favorizovanog Mančester sitija, a u određenim delovima tog susreta bili su i bolji rival.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Jasno je da je Inter veliki favorit i bilo bi ogromno iznenađenje ukoliko bi crveno-beli uspeli da se domognu pozitivnog rezultata na gostujućem terenu.

Dodatni hendikep za ekipu Vladana Milojevića predstavlja i činjenica da je srpskim navijačima zabranjen pristup utakmici.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Okršaj u Milanu biće tek treći zvanični duel dve ekipe koje su se do sada sastale samo u četvrtfinalu Kupa šampiona 1981. godine.

Tada je Inter nakon remija na domaćem terenu uspeo da pobedi minimalnim rezultatom na "Marakani" i plasira se u polufinale.

U prvom meču italijanski klub je poveo pogotkom Kasa u drugom minutu nadoknade prvog dela, ali je Zvezda golom Repčića u 75. minutu izborila remi.

Međutim, u revanšu je jedini gol postigao Muraro, te je Zvezda ostala bez plasmana među četiri najbolje ekipe.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”