INZAGI PRED ZVEZDU: Trener Inter pred duel sa crveno-belima u okviru drugog kola Lige šampiona

A.Ilić

30. 09. 2024. u 20:25

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je danas da milanski klub mora da bude spreman za meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

ИНЗАГИ ПРЕД ЗВЕЗДУ: Тренер Интер пред дуел са црвено-белима у оквиру другог кола Лиге шампиона

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Fudbaleri Intera će sutra od 21 čas dočekati Crvenu zvezdu u drugom kolu Lige šampiona.

Inter je u prvom kolu LŠ odigrao bez golova sa Mančester sitijem, dok je Crvena zvezda poražena od Benfike (1:2).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Ekipa dobro radi, ali nam još nedostaje taj kontinuitet koji smo imali prošle godine. Jutros smo analizirali subotnji meč, postignute golove... Ne pričamo samo o defanzivi, već o celom timu - rekao je Inzagi na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

On je istakao da Inter ove sezone ima težak raspored.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Koncentracija je veoma važan element, imamo svoje principe koje već neko vreme sprovodimo. Prolazili smo uvek grupu Lige šampiona sa lakoćom, ali ove sezone zbog novog formata ne možete da pravite kalkulacije. Potrebno je da budemo fokusirani od prvih utakmica, to znači i sutra. Crvena zvezda ima za sobom devet prvenstvenih utakmica i baraž za Ligu šampiona, dobro je treniran tim i ima izvanredne elemente. Moraćemo da budemo spremni i za zamke - dodao je trener Intera.

Inzagi je priznao da još nije odlučio ko će da predvodi napad Intera na meču sa Zvezdom.

- Svi napadači su spremni. Martinez, Tiram, Arnautović i Taremi imaju dobre šanse da igraju, ali još nisam odlučio ko će da počne meč sa Zvezdom - dodao je Inzagi.
On je istakao da je teško pobeđivati u nizu.

- Prolazili smo kroz teškoće, ali nismo jedini. Bilo je šest različitih lidera tabele Serije A u uvodnih šest kola, što je sjajna ravnoteža. U subotu smo videli kako može da igra Inter, ali ne smemo da primamo golove. Da se nisu dogodile te dve šanse Udinezea, danas ne bismo pričali ni o čemu drugom - istakao je Inzagi.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote