"DELIJE" ZOVU: Organizovano gledanje meča Inter - Zvezda u Ligi šampiona, evo kada i gde

Александар Илић
Aleksandar Ilić

30. 09. 2024. u 11:16

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Interu u 2. kolu Lige šampiona, a na stadionu Đuzepe Meaca, kao i u Milanu zabranjeno je prisustvo navijača iz Srbije, ali to neće sprečiti zvezdaše da pokažu svoju ljubav prema klubu na originalan način.

ДЕЛИЈЕ ЗОВУ: Организовано гледање меча Интер - Звезда у Лиги шампиона, ево када и где

FOTO: FK Crvena zvezda

Navijači Crvene zvezde obratili su se javnosti saopštenjem u kome pozivaju sve one kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu na stadion Rajko Mitić i pokažu privrženost klubu.

- Pozivamo sve delije i zvezdaše, kojima je onemogućeno da uživo prate svoj klub, da dođu u utorak na stadion da zajedno gledamo utakmicu, navodi se u saopštenju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Da probamo svojom brojnošću da pokažemo kolika je ovo nepravda i da zajedno sa svojim prijateljima odgledamo utakmicu!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote