KAKAV DERBI MADRIDA: Haos na tribinama, prekid utakmice i podela bodova (VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2024. u 23:19

BILO je svega u velikom derbiju Madrida između Atletika i Reala koji je odigran na "Vanda Metropolitanu". Na kraju se niko nije radovao, pošto je utakmica završena rezultatom 1:1.

КАКАВ ДЕРБИ МАДРИДА: Хаос на трибинама, прекид утакмице и подела бодова (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Uvek je napeto kad se igra "Madrilenjo". Haos na tribinama napravili su navijači "jorgandžija" koji su nakon vodećeg gola "kraljevića" počeli da ubacuju upaljače u teren. Sve se desilo u 69. minutu i sudija Mateo Buskets Ferera je morao da prekine meč i igrače pošalje u svlačionicu. Ipak, prekid je trajao nekih 15 minuta i susret je uspeo da se nastavi.

FOTO: Tanjug/AP

Provocirao je i Tibo Kurtoa navijače bivšeg kluba sa kojim je osvojio titulu prvaka Španije. To je verovatno dodatno iznerviralo pristalice domaćeg tima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Što se meča tiče, Real je na ovo gostovanje došao bez prve zvezde ekipe Kilijana Mbapea i nekoliko minuta ga je delilo od osvojanja sva tri boda.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Gosti su do prednosti došli u 64. minutu kada je Eder Militao postigao gol. Vinisijus Žunior je centrirao sa leve strane, njegov reprezentativni kolega je ostao sam na drugoj stativi, dobro je primio loptu i potom je zakucao u mrežu domaćina.

Imao je i Atletiko šanse, no Tibo Kurtoa je uspeo sve da zaustavi, ali ne i pokušaj Anhela Koree u šestom minutu nadoknade. Pobegao je Argentinac odbrani Madriđana i uspeo je da donese izjednačenje. Ofsajd zamku nije uspeo da napravi Antonio Ridiger koji je zakasnio da izađe, pa je bio najbliži svom golmanu.

Vredi istaći da je sjajnom vezisti ovo bio 25. derbi "Madrilenja" i tek sad je postigao prvi pogodak.

Iz ovog remija je najviše profitirala Barselona. Katalonci (21 bod) su izgubili od Osasune (2:4), ali su zadržali pristojnu prednost u odnosu na Real i Atletiko. "Kraljevići" su drugi na tabeli sa 18 bodova, a "jorgandžije" treće sa 16.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?