HAOS NA FUDBALSKOM MEČU: Igrač pogođen nožem, navijače bacali sa tribina (VIDEO)

Novosti online

28. 09. 2024. u 18:16

PRAZNIK fudbala u Kolumbiji pretvorio se u noćnu moru. Utakmicu između Atletiko Nasionala i Atletiko Juniora sudije su prekinule u 55. minutu nakon što je nastao opšti haos na tribinama stadiona u Medeljinu.

ХАОС НА ФУДБАЛСКОМ МЕЧУ: Играч погођен ножем, навијаче бацали са трибина (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Iks/@Freyle8

Domaći su vodili 2:0, a posle drugoga gola gostujući navijači počeli su da gađaju obične gledaoce, ali i igrače Atletiko Nasionala.

Na društvenim mrežama se može videti kako je jedan domaći igrač u glavom pogođen nožem, ali na sreću njegovom drškom. Kada su to videli, ultrasi Nasionala jurnuli su preko tribine prema gostujućim navijačima i onda je došlo do ogromnih nereda.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Navijači su jedni druge napadali i gađali noževima. Navijači Nasionala su nekoliko Juniorovih navijača bacili su na donju tribinu, a neki od njih su u begu od protivnika i sami skakali na nižu tribinu gde bi ih onda domaći navijači tukli.

Ubrzo se stotine navijača našlo na terenu, a neke od gostujućih su od brutalnih batina morali da spašravaju njihovi igrači. Na jednom snimku se vidi kako dvojica igrača odnose jednog navijača od mase besnih huligana, koja ga je tukla.

Policija je posle nekog vremena naterala gostujuće navijače pred ulaz na tribinu, ali su se i tamo nastavili sukobi. Pravo je čudo da niko nije stradao, a prema poslednjim informacijama povređena je 21 osoba, od kojih većina ima ubodne rane.

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?