"NADAM SE DA ĆEMO DOČEKATI BOLJE DANE": Branko Vukašinović pred utakmicu Mladost - Partizan

Novosti online

28. 09. 2024. u 14:53

PARTIZAN se nalazi u seriji od osam mečeva bez pobede. Loš niz će pokušati da prekine u Lučanima protiv Mladosti, a crno-bele će usled odlaska Aleksandra Stanojevića sa klupe predvoditi Branko Vukašinović.

НАДАМ СЕ ДА ЋЕМО ДОЧЕКАТИ БОЉЕ ДАНЕ: Бранко Вукашиновић пред утакмицу Младост - Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Tim koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović nalazi se u sjajnoj formi, pošto je vezao pet trijumfa u Superligi Srbije.

- Sve što se dešava apsolutno utiče i na igrače. I oni sve vide, čitaju, osećaju. Čekaju, kao i svi mi ovde. Tu smo da radimo i da čekamo. Nadam se da ćemo dočekati bolje dane - rekao je Vukašinović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Atmosfera nije sjajna nakon teškog poraza u večitom derbiju (0:4), ali utakmice se nižu kao na traci i mora da se  igra.

- Momenat u kojem se nalazimo kao klub i kao tim nije sjajan, međutim, iz ove kože se ne može. Tu smo da probamo da se pomerimo korak napred. Nadam se da će se sutra to i desiti, iako je Mladost u trenutku koji traje već pet kola, imaju pet uzastopnih pobeda i to protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. U dobroj su formi i to koristimo kao motiv da spremimo naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili u poslednje vreme.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ostaje da se vidi kako će reagovati fudbaleri Partizana posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

- Minula sedmica je počela tromo, svi mi koji smo ostali smo mnogo razmišljali o svemu. Bili smo zabrinuti zbog svega što je iza nas. Kao i u životu, kako dani prolaze, tako su atmosfera i kvalitet treninga sve bolji. Da li su momci preboleli ili nisu, znaćemo sutra. Ono što su pokazali u poslednja dva treninga mi daje za pravo da verujem da će dati sve od sebe. Moramo zbog grba koji nosimo da opravdamo poverenje.

Najavio je Vukašinović i promene u sastavu.

- Neće biti samo kozmetičke, čisto da bismo menjali. Neke će biti iznuđene, zbog fizičkog stanja nekih igrača, a neke zbog forme. Levi bek Jurčević neće igrati, na poluvremenu derbija je zatražio izmenu zbog povrede mišića.

Šansu u Lučanima bi mogao da dobije Žoao Grimaldo koji je stigao kao veliko pojačanje, ali od dolaska nije mnogo pokazao.

- Neminovno je da dobije šansu u narednom periodu, nadam se da će to biti i sutra. On je dobar igrač, nije se snašao u početku, ali polako pokazuje kvalitet. Dolazi novi trener, pa pauza u prvenstvu, imaće priliku da se dokaže - zaključio je Vukašinović.

Podsetimo, utakmica Mladost - Partizan igra se u nedelju od 17 časova.

"Parni valjak" će od ponedeljka sa klupe predvoditi povratnik u klub Savo Milošević.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?