"KAKO JE IGRAO ZA VOJVODINU, SEĆAMO SE": Trener Novosađana o Nikoli Drinčiću, Radničkom iz Niša

Novosti online

27. 09. 2024. u 18:00

Trener Vojvodine Nemanja Krtolica veruje da će njegova ekipa pokazati napredak u narednoj utakmici sa Radničkim.

КАКО ЈЕ ИГРАО ЗА ВОЈВОДИНУ, СЕЋАМО СЕ: Тренер Новосађана о Николи Дринчићу, Радничком из Ниша

FOTO: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu Radničkog u subotu u 20 časova, a Krtolica se najpre osvrnuo na prošlo gostovanje IMT-u.

– Osvrnuo bih se na prošlu utakmicu u Loznici. Imali smo dosta problema, viroza se pojavila u svlačionici i do juče je mnogo igrača tražilo i medicinsku pomoć. Među njima je bio i Ranđelović koji zbog toga nije mogao da igra ni protiv IMT-a ni prijateljsku utakmicu protiv Inđije, jer je poslednja tri dana imao visoku temperaturu. Uveli smo praksu da igramo utakmicu utorkom i sredom da bi ti mlađi igrači, koji nemaju minutažu, da bi svi bili u takmičarskom ritmu, jer moramo da budemo spremni na sve. Prebrodili smo sve, doneli smo tri boda u Novi Sad i mogu da ponovim da sam zadovoljan, jer su nama potrebni sada bodovi, igra uvek mora da napreduje i nadam se da će na sledećoj biti bolja. Zadovoljan sam i načinom kako igrači treniraju i svesni su šta nam je potrebno da bismo se vratili tamo gde nam je mesto – rekao je Krtolica.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

On je pohvalio sutrašnjeg rivala, a posebno trenera Nikolu Drinčića, nekadašnjeg kapitena Vojvodine.

– Ni u jednu utakmicu ne ulazimo misleći da smo unapred nešto dobili. Što se tiče Radničkog, ja bih se dotakao trenera, ljudi vole da pamte velike stvari, a 2019. javnost ne zna, ali u prvom delu priprema vodio sam prvi tim 10 dana. Posle dva, tri dana priključio se i Drinčić i tada smo dobili igrača, koji ne podiže samo igru, već trening za 30%. On je onako kako je trenirao, tako je i igrao i sigurno tu energiju preneo i na svoju ekipu i ja ne očekujem laku utakmicu. Ono kako je igrao za Vojvodinu, sećamo se svi mi. Naši igrači takođe treba da znaju da je on jedan pozitivan primer – disciplina koja je potrebna u životu i fudbalu. Disciplina donosi navike, a to donosi doslednost koja kasnije donosi napredak i to je sva moguća filozofija – istakao je Krtolica.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Odgovorio je i na pitanje o zdravstvenim problemima.

– Jedno 40% igrača dobijalo je infuziju, ali juče na treningu smo bili kompletni i da sačekamo danas u 17 časova poslednji trening. Ranđeloviću se vratila temperatura, nakon što je bio dobro dva, tri dana. Nadam se da su sada svi zdravi – rekao je Krtolica.

Trener Vojvodine zadovoljan je konkurencijom u napadu, gde je sada prvi izbor Bamidele, a nameće se i Depu.

– Sa Deleom smo malo lutali, on je promenio mnogo pozicija u Vojvodini. Mislim da se sada najbolje snalazi na ovoj poziciji. Došao je novi napadač, trenira, utakmice mu ne fale, igrao je prijateljsku, sada protiv Inđije 60 minuta i potrebno mu je neko vreme za adaptaciju za sve zahteve. Nemam dilemu da će sve doći što pre. Depuov kvalitet nije sporan, ali kao i mladi igrači, svi moraju da budu strpljivi. Nama je najvažniji semafor, to je ono što nas drži na ovoj poziciji, mene na poziciji trenera i njih u javnosti. To je reakcija navijača koji plate kartu – izjavio je Krtolica.

Za kraj se osvrnuo i na glavna oružja protivnika iz Niša.

– Prekidi su ogromno oružje Radničkog i moramo da dođemo u situaciju da se bavimo samo sobom i da ne analiziramo toliko protivnika. Naravno, uvek ćemo se baviti rivalom, ali trudim se da pomognem igračima da imaju slobodu da ispolje kreativnost, ali je za to potrebna i disciplina. Nije fudbal samo ići napred i dati gol. Velika je stvar što ove tri utakmice nisu primili gol. Bio bih ljut da smo na bilo koji način primili gol za 3:0 – istakao je Krtolica.

On je istakao da mu pobede znače, ali da već misli o sledećoj utakmici, jer Voša uvek mora da igra na pobedu.

– Znače nam ove dve pobede, došli smo do vazduha, ali još nismo izašli na površinu. Vojvodina je tim koji uvek mora da ide na pobedu, atmosfera u klubu i na terenu je odlična. Naravno da imamo pritisak, samo je pitanje kako ćemo da izađemo na kraj. Ja živim od utakmice do utakmice, sutra idemo na pobedu kao i uvek – zaključio je Krtolica.

Utakmica Vojvodina – Radnički na programu je u subotu u 20 časova, uz direktan prenos na kanalima RTV i Arena premium 3.

Karte po cenama od 500 rsd za zapadnu i 300 rsd za istočnu tribinu prodavaće se na dan utakmice na glavnoj blagajnai stadiona, koja se otvara u 18 časova.

Takođe, podsećamo i da u subotu svi zajedno možemo da pomognemo Bojanu Matavulju, koji je posle saobraćajne nesreće ostao u invalidskim kolicima.

Na ulazima na zapadnu i istočnu tribinu stadiona biće postavljene kutije za sve one koji žele finansijski da pomognu njegovo lečenje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)