DULE SAVIĆ ZAGRMEO: "Ne može Partizanov neuspeh da bude važniji od Zvezdinog uspeha"

Tanjug

26. 09. 2024. u 19:16

Čestitke Crvenoj zvezdi na svemu što je pokazala na derbiju. Momci su uspeli da se izdignu i pruže odličnu partiju, uprkos porazu od Benfike, rekao je legendarni fudbaler crveno-belih Dušan Savić posle pobede protiv Partizana (4:0).

ДУЛЕ САВИЋ ЗАГРМЕО: Не може Партизанов неуспех да буде важнији од Звездиног успеха

FOTO: M. Vukadinović

- Zvezda je pokazala da može da se nosi sa timovima koji imaju mnogo veće budžete, a potom je svoju dominaciju pokazala u prvenstvu, istakao je čuveni golgeter.

Ono što mi izuzetno smeta jeste što se praktično Zvezdin dobar rad i dominacija potpuno stavlja u drugi plan zato što je ubedljivo pobedila Partizan, navodi on.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Priča se o Partizanu koji je u problemu, omalovažava se institucija večitog derbija. Svi zaboravljaju da i pored Zvezdinog kvaliteta i snage koji je bio očigledan niko nije ovo očekivao, a ne tako davno kada je Zvezda isto bila favorit u tim duelima Partizan je pobeđivao i tada niko nije brinuo šta će biti sa derbijem, pričao o situaciji u Partizanu i šta je bilo ko, a ne država dozvolio da se desi sa Partizanom.

U najavama za utakmicu niko iz Partizana se nije žalio šta im je “urađeno” i na šta liče, a onda kada prime četiri gola, onda se sete razlike u kvalitetu, naglasio je Savić.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Koliko sam uspeo da ispratim Partizan je u prethodna dva prelazna roka potrošio osam miliona evra, a onda za neuspehe po običaju krive druge. Nas su kritikovali da smo doveli skupa pojačanja, a ona su se pokazala kao kao prava rešenja, reč je o igračima kao što su Hvang, Bukari, Endiaje. Sa druge strane oni dovedu najboljeg igrača Perua za više miliona, koji im sedi na klupi. 

Međutim, nije problem koga krive igrači Partizana za katastrofu koju su sebi dozvolili, već činjenica da mediji pokušavaju da učine da Partizanov neuspeh bude važniji od Zvezdinog uspeha, primećuje Savić.

- Donekle to razumem jer ovde takve stvari najbolje prolaze, ali mislim da Zvezda zaslužuje više pohvala, više čestitki za dobar rad i da javnost pogotovo ona koja nije zvezdaška mora da oda poštovanje za tako nešto. Verujem da će kroz utakmice Lige šampiona to da se pokaže, ali i u prvenstvu. Zato još jednom ponavljam Zvezda zaslužuje sve čestitke, jer je ovo istorijska pobeda.

Mogu samo da zamislim šta su mogli da pričaju igrači Partizana ili Zvezde čak u situacijama kada su ovako ubedljivo gubili, a bilo ih je, pa im opet drugi nisu bili krivi. 

- Ova pobeda je isključivo rezultat Zvezdinog kvaliteta, dobrog rada, pametne selekcije i to treba potpuno jasno reći, a to što Mladost iz Lučana može na Marakani da izvuče remi, a Partizan primi četiri gola na svom stadionu, niko drugi sem igrača i stručnog štaba nije kriv, zaključio je Savić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠEK ŠOKIRAO CEO SVET: Amerikanci neće uzeti zlato na Olimpijskim igrama 2028! Ovi timovi mogu do postolja!