TEŠKO BEZ NJEGA, IMA VELIKI UTICAJ NA IGRU: Milojević imao poruku za navijače pred Železničar

Novosti online

26. 09. 2024. u 18:32

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo očekivanja uoči utakmice 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Železničara koja je na programu u petak, 27. septembra, od 19 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

ТЕШКО БЕЗ ЊЕГА, ИМА ВЕЛИКИ УТИЦАЈ НА ИГРУ: Милојевић имао поруку за навијаче пред Железничар

FOTO: FK Crvena zvezda

Strateg crveno-belih se za početak osvrnuo na povredu Mirka Ivanića.

- Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što pre priključi ekipi. Kada je u pitanju mladi Maksimović ima još vremena, polako - počeo je Milojević.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ekipu Železničara predvodi jedan od najmlađih trenera u domaćem prvenstvu.

- Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Iskusni strateg je govorio potom o kvalitetima kapitena Železničara - Lazara Romanića.

- O Romaniću sam govorio i prethodni put kada smo igrali protiv Železničara. Lazara dosta dugo pratim, Zvezdino je dete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiu. Pružao je fenomenalne partije i izrastao je u jednog dobrog igrača. Pored ostalih fudbalera Železničara i od njega nam preti opasnost.

Osvrnuo se Milojević na zdravstveni bilten.

- Imamo popodnevni trening, pa nakon toga i sastanak sa fitnes trenerima i medicinskim delom stručnog štaba. Videćemo koji su igrači umorni i kome treba odmor, imamo dosta utakmica. Procenićemo nakon treninga.

Predstavnike medija je interesovalo da li će se u startnoj postavi za naredni duel naći više od dva bonus igrača.

- Lično mi to ne predstavlja nikakav problem, kao što sam napomenuo i prethodni put. Videćemo sa kojim ćemo igračima da izađemo na teren, a bitna je suština.

Na širem spisku reprezentacije Srbije su se našla dva igrača Crvene zvezde - Marko Ilić i Andrija Maksimović.

- Prija nam kada se igrač Crvene zvezde nađe na spisku reprezentacije. Selektor je procenio da mu takvi igrači trebaju, a mi smo u njegovoj službi i stojimo mu na raspolaganju. Sve nam to čini veliku čast. Nadam se da će nas igrači koji dobiju poziv reprezentacije predstaviti dostojno i da će pomoći nacionalnom timu što više mogu.

Napominje Zvezdin strateg da će podrška navijača biti veoma značajna za igrače protiv tima iz Pančeva.

- U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč za Železničarom, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna - podvukao je Milojević.

‍BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠEK ŠOKIRAO CEO SVET: Amerikanci neće uzeti zlato na Olimpijskim igrama 2028! Ovi timovi mogu do postolja!