PRUCEV BLISTA POSLE DERBIJA: "Super je asistencija, ali okrećemo se novim izazovima!

Novosti online

25. 09. 2024. u 16:35

Fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev izjavio da mu je drago što je dobio priliku da igra i zabeleži asistenciju na utakmici protiv Partizana u 174. večitom derbiju.

ПРУЦЕВ БЛИСТА ПОСЛЕ ДЕРБИЈА: Супер је асистенција, али окрећемо се новим изазовима!

FOTO: FK Crvena zvezda

Mladi ruski fudbaler se osvrnuo na pobedu Crvene zvezde protiv Partizana u 174. večitom derbiju, on je na toj utakmici zabeležio asistenciju za četvrti gol "crveno-belih".

  - Pobeda protiv večitog rivala je izuzetno značajna. Ubedljivo smo trijumfovali, što će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja za nastavak sezone. Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram, upisao sam asistenciju i pomogao ekipi da stigne do trijumfa. Zadovoljni smo prikazanom igrom, ali je derbi već arhiviran i razmišljamo samo o narednom meču protiv Železničara - rekao je Prucev, prenosi klupski sajt.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Fudbaler Crvene zvezde je istakao da je ritam utakmica zahtevan i da igrači moraju da ostanu na visokom nivou.

  - Ritam utakmica je izuzetno naporan i moramo da budemo fokusirani u svakom momentu. Igramo na svaka tri dana, ali smo se za to borili i sada je trenutak da uživamo u svakom meču, kako na Marakani, tako i na gostujućem terenu - naglasio je Prucev.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

On je pozvao navijače Zvezde da pruže podršku ekipi na utakmici 10. kola Superlige Srbije protiv Železničara, koja je poslednja pred gostovanje crveno-belih Interu u Ligi šampiona.

  - Znam koliko smo obradovali navijače pobedom u derbiju, te sam siguran da će doći na utakmicu protiv Železničara u velikom broju, da nas pozdrave i da nam pomognu da dođemo do novog trijumfa. Biće to odlična prilika i da nam pruže vetar u leđa pred gostovanje Interu. Uvek je sjajan osećaj kada igram pred zvezdašima koji prave neverovatnu atmosferu i na svakom duelu nas motivišu i dodatno inspirišu da budemo još bolji. Očekujemo ih na stadionu i radujemo se da ih vidimo u što većem broju - izjavio je Prucev.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u petak od 19 časova ekipu Železničara.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BIO JE U BOLOVIMA: Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)